![]() |
Tanácsadóban Kati része
Nem tudom, hogy kit zavar és kit nem..? de engem igen mikor több egység van az orimban nem láttom, hogy menyivel van több pl piacozáskor veszem a katit, mert olcsó és rakná mki mehetek számolgatni, hogy menyit kell kiraknom...
esetleg ha írná, hogy pl: Férőhelyek Hely Foglalt Szabad Barakk 1820 1091 / 1091 (*) 729 / 729 (*) Templom 36790 46790 -10000 Kocsma 14560 13831 729 Ház 11700 11702 -2 igy valahogy remélem érthető volt. :) u.i: Csokibácsi (láttod a kedvedért tettem "," "." azaz írásjeleket, hogy érthető legyen, Te mondtad.) |
Kicsit zavaros a megfogalmazás még mindig, de amit kihámoztam, azzal egyetértek :D
ha több van egy adott egységből akkor azt is írja ki, ne csak 0 szabad helyet... tudom, kényelmi módosítás, de miért ne lehetne bent a játékban... (azért mert a szöges ágyon is lehet aludni miért ne inkább a párnát válasszuk? :rolleyes: ) |
Quote:
Wapon is ki lehetne javítani a dolgot, mert ott nem adja hozzá a támadó és a szövihelpre küldött sereget, így folyton nézegetni kell, hogy nem hívta e el valaki támadni vagy védeni a fiaimat. |
hát egyetértek. mer nekem is amint van fölös pénz akkor vegyünk katit :D akkor először tanácsadó hogy megnézzük mennyi fér el, aztán piac megvenni, aztán tanácsadó megnézni hogy mégsincsen-e több, és ha igen akkor megint piac és eladni... tehát támaogatom:cool:
|
Támogatom én is.
Tibi22_SKCS, köszi, de ne az én kedvemért tedd, mindenkinek könnyebb olvasni egy tagolt szöveget. Az első lépések a legnehezebbek, igaz? :) (azért még van mire gyúrni :)) |
En is tamogatom Tibi ötletét! :)
S a wapos dolgon, amit monro irt, azon is lehetne valtoztatni, azt is tamogatom! :) |
rengetések/pusztik után engem is zavar, hogy nem látom, mennyivel van több katonám. főleg, ha kv előtt rengetnek, akkor még idő sincs számolgatni... szal én is támogatom az ötletet.
|
:)
ha már mindenki azt mondja, hogy jó, akkor már csak 1 valakinek kéne döntenie... Nem tudjátok, hogy ki az? :)
|
Irta egy masik topicban Ati, hogy nyaral...ha jol emlekszem.
|
KÉnyelmesebb lenne valóban, szóval tényleg megvalósulhatna a közeljövőben.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:28. |