Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varázslók jelentik-e mindenképp? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=797)

Déé 08-28-2006 09:47

Varázslók jelentik-e mindenképp?

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Ha valaki meggömböz azt mindenképpen észreveszem-e? Tehát vagy xy információt akart megtudni v. valakinek sikerült infóhoz jutnia de nem tudtuk ki az.

Lehet e olyan eset, hogy annyi túlerővel gömböz meg, hogy a varázslóim észre sem veszik?

(Az élőhalott pedig ugye semmit sem vesz észre érthető okokból.:D )

Colony 08-28-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Déé (Post 29672)
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Ha valaki meggömböz azt mindenképpen észreveszem-e? Tehát vagy xy információt akart megtudni v. valakinek sikerült infóhoz jutnia de nem tudtuk ki az.

Lehet e olyan eset, hogy annyi túlerővel gömböz meg, hogy a varázslóim észre sem veszik?

(Az élőhalott pedig ugye semmit sem vesz észre érthető okokból.:D )

Igen.

Súgó:
"Fontos! Ha valaki Kristálygömb varázslattal információt tud meg országodról, akkor arról értesítést kapsz, anélkül, hogy megtudnád, hogy pontosan ki volt az. Azonban ha olyan valaki szerez információt, akinek legalább kétszer annyi varázslója van, mint a Te országodnak, akkor arról ilyen értesítést sem kapsz."

Déé 08-28-2006 10:06

upsz

:o oké, bocs télleg csak olvasni kell:o

(valamiért elkezdtem nézni a súgót, aztán elfelejtettem mit keresek, és nem jutott eszembe)

Köszönöm!!

Bogár 08-30-2006 11:39

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 29673)
Igen.

Súgó:
"Fontos! Ha valaki Kristálygömb varázslattal információt tud meg országodról, akkor arról értesítést kapsz, anélkül, hogy megtudnád, hogy pontosan ki volt az. Azonban ha olyan valaki szerez információt, akinek legalább kétszer annyi varázslója van, mint a Te országodnak, akkor arról ilyen értesítést sem kapsz."

wow... még 1 új dolog, amire nem figyeltem fel még. gömbnél ebben az esetben nem a varázserő számít, hanem a varázslók száma. érdekes...

Cece 09-08-2006 15:13

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 29673)
Igen.

Súgó:

Nah ha itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérdezzem: Ez valóban így van? Mármint, a varázslók száma a döntő, vagy a varázserő értéke?
Nem tartom logikusnak, hogy a varázslók darabszámától függjön ,mivel a sikereség + minden más egyéb a varázserőtől függ, amit több tényező befojásolhat, és miért csupán az a védővrázslók információ jeletése függ a támadó-védő varázslók számbeli külömbségétől?! ... ha egyáltalán pontos a súgóban lévő megfogalmazás.

Ati 09-08-2006 15:18

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 30586)
Nah ha itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérdezzem: Ez valóban így van? Mármint, a varázslók száma a döntő, vagy a varázserő értéke?
Nem tartom logikusnak, hogy a varázslók darabszámától függjön ,mivel a sikereség + minden más egyéb a varázserőtől függ, amit több tényező befojásolhat, és miért csupán az a védővrázslók információ jeletése függ a támadó-védő varázslók számbeli külömbségétől?! ... ha egyáltalán pontos a súgóban lévő megfogalmazás.

A súgóban levő megfogalmazás pontos.

Cece 09-08-2006 15:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30587)
A súgóban levő megfogalmazás pontos.

Értem.
És köszönom :)

Cassandra 09-09-2006 22:29

A varázslók jelentik-e ha valakire a térkapunyitási kisérlet sikertelen volt és, ha igen milyen üzit kap az ellen?

Steve 09-10-2006 01:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 30716)
A varázslók jelentik-e ha valakire a térkapunyitási kisérlet sikertelen volt és, ha igen milyen üzit kap az ellen?

Ha jól tudom nem az ellen varázsereje számít nyitásnál hanem csak a tied így logikusan nem tudna...

Cassandra 09-10-2006 06:44

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 30720)
Ha jól tudom nem az ellen varázsereje számít nyitásnál hanem csak a tied így logikusan nem tudna...

KB kétszer esett meg, utána minkétszer azonnal tudtam kaput nyitni és csak kíváncsi voltam ezt megtudja-e az ellen ezt, még akkor is, ha feleannyi varija van, mint nekem...
Köszi Steve :)

All times are GMT +1. The time now is 13:43.