![]() |
Az általunk küldött üzik törlése
Sziasztok!
Szeretném javasolni, hogy ne csak a beérkezett, hanem az általunk elküldött üziket is törölhessük, amikor mi szeretnénk.:) Ha a beérkezettnél ez könnyen megoldható, miért nincs ezeknél is egy kis "fülecske", vagy "gomb", ami lehetőséget adna a fölöslegessé vált, vagy felhalmozódott üzik törlésére, és ne kelljen rá 5 napot legalább várni?:confused: Mielőtt Ati kirakna innen, olvastam az üzi súgót, és idézem: "A fölösleges, olvasott vagy elévült üzeneteket kérjük, töröld, így mind a saját, mind a mi dolgunkat megkönnyíted." Én szeretném megkönnyíteni az Ati és mindenki dolgát, de ha nincs rá lehetőségem?:o Szerintem jó lenne ezt valahogyan megoldani, és remélem, nem leszek kizárva, mert véletlenül pl. rossz helyre írtam, vagy nem tetszik az ötletem.:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Ha ott törölnéd attól a címzetnél nem törlödne, olyan szoros összefüggés nincs a kettő között. Ez jelenleg fordítva is igy müködik. Ennek ellenére semmi értelmét nem látom az ötletnek. Ha nem akarom őket látni, akkor nem nézem meg:o Mondjuk, ha tényleg kiméli mások munkáját??? akkor lehessen. Nem vagyok én ünneprontó, de úgy érzem ez is inkább a súgó egyéni értelmezése. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:08. |