Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   egyedül egy szövi ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=788)

Burning 08-24-2006 09:54

egyedül egy szövi ellen

azt szeretném kérdeni ha ork vok és épp szét szeretnék szedni egy szövetséget ahhoz mit ajánlotok:confused: én azzal kezdtem hogy az orkjukat letoliztam és ártóztam ezek után a toli vezérre vihar meg szárazság 36 körig és most épp betámadom az orkot kifosztom és ezek után földet veszek tőle hogy jó messze legyenek és én odakerüljek a toli mellé aki 6 körrel fejjeb van vélemény:confused:

Massza Rex 08-24-2006 10:16

Egy kicsit fogalmazhattál volna érgetőbben, mert elég zagyva, főleg a vége.

Ork oriként nem túl szerencsés Mf-nek lenni, főleg egy szövi ellen de ha elég "bénák" akkor akár győzhetsz is.

Ha győzni akarsz, akkor szét kell őket húzni, hogy ne tudjanak segítséget küldeni egymásnak. Célszerű a harcossal kezdeni, azt leküldeni lejjebb pusztítással vagy földfoglalással.
A tolik és varik 5-7 körröl is tudnak még akciózni, tehát ha velük kezdesz nem sokra mész.

Akkor jársz a legjobban, ha gyorsan megütöd őket földre 2x lehetőleg éjjel, amikor (talán) nem ütnek vissza. Így jó messze leszel tőlük.

Egy több napos állóháborúban csak Te húzhatod a rövidebbet.

Milán™ 08-24-2006 10:17

Hát te elég kamikazee vagy:)
orkal egyedül szöviháborúzni....:)
Ha nem atomlámák akkor esélyed nemsok:)

monro 08-24-2006 10:17

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29509)
azt szeretném kérdeni ha ork vok és épp szét szeretnék szedni egy szövetséget ahhoz mit ajánlotok:confused: én azzal kezdtem hogy az orkjukat letoliztam és ártóztam ezek után a toli vezérre vihar meg szárazság 36 körig és most épp betámadom az orkot kifosztom és ezek után földet veszek tőle hogy jó messze legyenek és én odakerüljek a toli mellé aki 6 körrel fejjeb van vélemény:confused:

Éppcsak a leglényegesebb dolgokat hagytad ki ;)

1. hánytagú a szövi?
2. milyen fajok alkotják?
3. melyik tud neked ártani?
4. hány körre vannak egymástól?
5. alattad vagy feletted vannak?
6. tekikkel hogy állsz?

Ezek az "apróságok" mind-mind lényegesen befolyásolják a stratégiai lehetőségeidet. Ha az egyik le van szakadva 6 körre akkor az számodra jó, de ha a többi együtt van és odamész hozzájuk akkor az nekik lesz jó valószínűleg. Hacsak nem teljesen amatőr mindegyik :)

Burning 08-24-2006 10:29

igaz akkor megpróbálom újra ketten vannak ezért a szövi kifejezés nem az igazi az egyik ork tábornok a másik fél-elf toli tekiből majdnem mindenen maxon vagyok mindkettőt bebirom támadni és lebirom ártózni az orkot még lopni is birom egyfojtában rajtuk a vihar ill. szárazság így gyengítem őket 4-6 körre vannak egymástól a toli vezér van fejjeb és az ork meg pont felettem az orkot előbb kifosztom aztán írány hozzá földetfoglalni amint beütöm földre 10 kör lesz a távolság kb. így segítség kizárva én meg a toli körül leszek alábontok és neki is annyi de tőlke se föld se pusztítás nehogy közel kerüljenek őt szépen kifosztomj és lemészárlom:D

Massza Rex 08-24-2006 13:34

Akkor ezek atomlámák vagy halálra mészároltak lesznek. Fél-elf toli és egy ork leártózza...:confused:

Hogy mik vannak...:o

Ebben a felálásban valószínűleg nyersz. Mf vagy és két gyenge ori ellen harcolsz.

De óvakodj a 4 tagú szöviktől, mert akkor hamar vége lesz a siker sorozatnak...:eek:

solven 08-24-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 29523)
Akkor ezek atomlámák vagy halálra mészároltak lesznek. Fél-elf toli és egy ork leártózza...:confused:

Hogy mik vannak...:o

Ebben a felálásban valószínűleg nyersz. Mf vagy és két gyenge ori ellen harcolsz.

De óvakodj a 4 tagú szöviktől, mert akkor hamar vége lesz a siker sorozatnak...:eek:

Miért van az, hogy én sose találkozok ilyenekkel... :confused:
na mindegy

Burning 08-24-2006 14:11

igaz a 4 tag már más mint a kettő az ork sikeresen kifosztva most meek pusztítani :D holnap meg a toli jön de lehet hogy az orkkal elcicomázom:D
hát solven ez van csak gömbözni kell mint állat és szövetségeket felmérni csak ráakadsz egyre és abból jól belakmározol amúgy massza rex kevesen vannak akiket nem tok beártózni elég kevesen;) de hát föjjeb ez megváltozik
de ez tényleg mutatja hogy nem rég kezdték hogy egy ork hadis beártózzon 36 körre egy fé-elf tolit:D

Synkel 08-24-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29513)
igaz akkor megpróbálom újra ketten vannak ezért a szövi kifejezés nem az igazi az egyik ork tábornok a másik fél-elf toli tekiből majdnem mindenen maxon vagyok mindkettőt bebirom támadni és lebirom ártózni az orkot még lopni is birom egyfojtában rajtuk a vihar ill. szárazság így gyengítem őket 4-6 körre vannak egymástól a toli vezér van fejjeb és az ork meg pont felettem az orkot előbb kifosztom aztán írány hozzá földetfoglalni amint beütöm földre 10 kör lesz a távolság kb. így segítség kizárva én meg a toli körül leszek alábontok és neki is annyi de tőlke se föld se pusztítás nehogy közel kerüljenek őt szépen kifosztomj és lemészárlom:D

Szerintem ezt nehéz lenne elveszítened, olyan nagyon taktikáznod sem kell:)

Massza Rex 08-25-2006 07:34

Burning:
Quote:

kevesen vannak akiket nem tok beártózni elég kevesen
Most már kíváncsivá tettél. Hány % templomod, kocsmád és barakkod van? :p

All times are GMT +1. The time now is 03:30.