Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A klánraki (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=766)

Csocsó 08-17-2006 11:35

1A klánraki

Annó olvastam vmelyik topicban arról h egyesíteni kellene a klánraktárban a kivesz ill a betesz gombot.
Ez nem volt jó ötlet és leszavaztátok v csak nem kapott elég érdeklődést és Ati kitette?

Mert szerintem jó volna ha egyesítve lenne ugyan úgy mint az építkezésnél, az építés ill a bontás.

Synkel 08-17-2006 12:13

Szerintem is. Macerás, hogy betenni tudok egy entert leütve, kivenni még véletlen se:)

Senki 08-17-2006 12:14

Quote:

Originally Posted by Csocsó (Post 28982)
Annó olvastam vmelyik topicban arról h egyesíteni kellene a klánraktárban a kivesz ill a betesz gombot.
Ez nem volt jó ötlet és leszavaztátok v csak nem kapott elég érdeklődést és Ati kitette?

Mert szerintem jó volna ha egyesítve lenne ugyan úgy mint az építkezésnél, az építés ill a bontás.

végülis nem lenne rosz... támogatom :) (asszem ott is támogattam ezt is :p)

Láma 11-05-2006 14:39

Senki vetett fel még fél éve körülbelül, akkor Ati csak annyit modnott, hogy nem prioritás és azóta átkerült az elvetetett javaslatok közé. Remélem ez is csak az "érdeklődés hiánya" miatt történt meg:) Így gondoltam most megint felelevenítem a témát hátha több sikert arat.

A javaslat lényege annyi lenne, hogy a klánraktárnál a kivesz és a betesz gombokat egyesítenénk, így enter gomb lenyomással lehente kivenni is, és betenni is.

Ati 11-05-2006 18:37

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 40907)
Így gondoltam most megint felelevenítem a témát hátha több sikert arat.

Pont most, amikor teljesen más, sokkal nagyobb volumenű témák megbeszélése folyik? Kétlem... :)

Synkel 11-05-2006 19:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41001)
Pont most, amikor teljesen más, sokkal nagyobb volumenű témák megbeszélése folyik? Kétlem... :)

Hát ha nem is éppen pont most, de egypár nap múlva csakugyan jó lenne:)

Szecsa 11-19-2006 21:58

Lassan lezarultak a "nagyobb volumenu" temak targyalasa, igy talan ez a topic is feleledhetne...hisz nagy ellenvetes nem volt ezzel kapcsolatban.

bitboss 11-21-2006 21:16

üdv!
Nem akarom Atit terhelni, de még most is vannak kis sávszélességröl játszó játékosok, és nekik sokat jelentene, ha ilyen dolgokat egy menetben el lehetne intézni.
_támogatom_

Kisbér 11-22-2006 15:12

Quote:

Originally Posted by Csocsó (Post 28982)

Ellenzem :D
Csak mert :D
Nekem jó így :D

monro 11-22-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 45150)
Ellenzem :D
Csak mert :D
Nekem jó így :D

igazán jófej vagy ;)
nem viszket sehol? :D

All times are GMT +1. The time now is 10:50.