![]() |
Bejövő üzenetek
Tetszenek a füles megoldások, és ha már így van akkor egyetlen modosítást éreznék még jobbnak: hogyha az üziknél van mindennek külön füle akkor nem lehetne átrakni a bejövő üziket is oda? max maradna a főoldalon a jelző hogyha uj üzenet érkezik. Tudom ez elég nagy váltás de amikor több üzit akarok küldözgetni több embernek akkor sokkal kényelmesebb lenne így, és egyébként se lenne akkor egy funkció két helyről elérhető...
Vélemények? |
Hmm, ez olyan ismeros beiras..valahol mar lattam nemreg:)
Oda is azt irtam amit ide: Tamogatom!:) |
igen határozottan jónak tartom hogy az üzenetek menüpontból is el lehessen érni a bejövő üzeneteket.... mert ez elég fura nekem pl hogy a postaládát csak a főmenből nézhettük meg, aztán a üzenetek alatt írni, elolvasni amit írtunk és a tiltólistát lehetett kezelni...
|
Támogatom:)
|
ne csak támogassátok hanem tegyetek is hozzá vmit lécci hogy hogyan hogy tényleg megvalosítható ötlet legyen:)
|
én is támogatom.
eddig nem is tűnt fel, de most, hogy szóltok... :D |
Quote:
kell egy fül ahol a bejövő üzenetek vannak, és a főoldalon lévő figyelmeztetésre kattintva is ez az összeolvasztott oldal jönne be. |
Quote:
Mondjuk ezen nincs sok mindent megbeszélni?! Belemész az üzenetekben és a második fül a beérkező üzenetek lennének. Ott lenne az ország neve és beleklikkelsz mint az elküldötteknél. Na jó azért most igy írás közben felmerült pár kérdés! A Főoldalon maradna a piros sáv vagy elég a villogó? Megvalósítható lenne-e, hogy ne törlödjön 168 óra után? |
Szerintem főoldalon maradnia kéne mindennek ahogy most van, scak egy plusz fült kéne berakni az üzenetek menübe. A törlődés olykor engem is idegesít, de lehet a tárolás meg terheli a rendszert
|
hmm ellenérv még nem volt de pont az illetékes nem szólt hozzá ehhez a témához ugyhogy ugy gondolom érdeklődés hiányában behalt az ötletem:)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:24. |