Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   tudomány a tanácsadokon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=753)

golyoka 08-15-2006 13:00

tudomány a tanácsadokon

nem tudom hány embernek akad gondja tekercsek %-ának kiszámításával vagy másik lap állandó hozzá nyitogatásával...

Én olyasmire gondolnék hogy a tudomány által adott xy% értékét lehessen olvasni a tanácsadók lapon is, mint az épületek által elfoglalt helyet.
1 kis oszlop az értékek mellett...

Milán™ 08-15-2006 13:12

Ez télleg jó ötlet lenne, valahova oda lehetne biggyeszteni:)

Milán™ 08-15-2006 13:16

de sztem akkor azt a "tudományok" menübe kéne berakni, mert ha tekit íkarasz írni akkor ott egyszerűbb nézni hogy mennyi kell a xy%-hoz mint a tanácsadókon:)

-Fegya- 08-15-2006 13:18

Nekem a tanácsadók oldalon az összes föld inkább hiányzik. Bekerülhetne egy összesen sor az Építés/Felfedezés táblázat aljára.

[Qpe_] 08-15-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by golyoka (Post 28746)
...Én olyasmire gondolnék hogy a tudomány által adott xy% értékét lehessen olvasni a tanácsadók lapon is, mint az épületek által elfoglalt helyet.
...

Maximalisan tamogatom.

Magnum 08-15-2006 14:21

Quote:

a tudomány által adott xy% értékét lehessen olvasni a tanácsadók lapon is

Jó ötlet! Én is támogatom!

Senki 08-15-2006 14:49

nem nagy fennakadás, de ha már bekerült a tolikhoz a kattintható térkapu akkor ez az új oszlop és Fegya új sora se lenne nagy dolog, és valóban kényelmesebb/felhasználóbarátabb lenne a kezelőfelület :)

Synkel 08-15-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 28767)
nem nagy fennakadás, de ha már bekerült a tolikhoz a kattintható térkapu akkor ez az új oszlop és Fegya új sora se lenne nagy dolog, és valóban kényelmesebb/felhasználóbarátabb lenne a kezelőfelület :)

Egyetértünk:)

TM Laci 08-15-2006 20:00

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 28767)

Igen, igen, de sok kicsi sokra megy. Lehet ha mindenki kicsit akar, csak egy sor, csak egy oszlop, akkor az 100 sor száz oszlop lesz a végén:)
Nem kedvet rontok, csak elmondtam:)

TM:D

BeeLord 08-15-2006 21:42

Quote:

nem tudom hány embernek akad gondja tekercsek %-ának kiszámításával vagy másik lap állandó hozzá nyitogatásával...

Én olyasmire gondolnék hogy a tudomány által adott xy% értékét lehessen olvasni a tanácsadók lapon is, mint az épületek által elfoglalt helyet.
1 kis oszlop az értékek mellett...

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 28751)
Nekem a tanácsadók oldalon az összes föld inkább hiányzik. Bekerülhetne egy összesen sor az Építés/Felfedezés táblázat aljára.

Támogatom mindkettőt, de ha ez így folytatódik, el fogok hízni a kevés mozgástól:D

All times are GMT +1. The time now is 17:32.