![]() |
az Óriás faj gyengítése
Sziasztok!
Az Óriás fajnak nagyon erős előnye van az 5. 4. 3. 2. szinteken. Előnyök * a katonák 15%-kal erősebbek, * a varázslók 10%-kal erősebbek, * a tanyák 20%-kal többet termelnek, * a mágia és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%, * egy könyvtár 110 tekercset írhat egyszerre. +még itt van a szieszta ami nagyoon erős tolivédelmet ad neki Ez van most. a Hátrányokkal egyetértek. Én csak ennyit változtatnék hogy: Előnyök * a katonák 15%-kal erősebbek, * a varázslók 10%-kal erősebbek, * a tanyák 10%-kal többet termelnek, * a mágia és ipar területén elérhető maximum 40%, * egy könyvtár 110 tekercset írhat egyszerre. És ezzel a lakástudomány 30%-on maradna, meg egy kicsit kevesebb gabonát termelne. Így izgalamasabbak lennének a alsóbb szintek meg változatosabbak lennének a fajok. |
hát nem igen lenne izgalmasabb mer hát ezzel csak a férőhelyeket csökkentenéd sőt inkább lenne izgalmasabb ha az ipar maradna vagy csökkentve lenne mer ha drágább a kati képzése :D az már korlátolja a képzést annak akinek nincs pénze de az hogy nem férnek el az csak csökkenti minden óriás seregét egyébként meg ezek nem olyan nagy előnyök a hátrányokat is figyelembe véve 20%-al nagyobb veszteség;)
|
Szerintem nem kell változtatni az óriáson. jó ahogy van... biztonsági faj, nehezebben szétverhető, de nem is akkora verőgép.... inkább a többit kellene picit megtámogatni... törpének értelmesebb fajivarit, orknak egy normálisabb seregvédelmet, az embernek is normálisabbat, valamint a tekik túlhangsúlyosságát egy-egy ország erejében csökkenteni.... ennyivel máris színesebb lenne a játék... lennének ork hadisok nemcsak az elvetemült állandóan játékhoz hozzáférő játékosok kezében, ahogy törpe is lehetne hadi stb...
szóval nem támogatom az ötleted, szerintem nem ez a problémád forrása. mellesleg gnómmal is el lehet követni vad dolgokat 200 hektáron.. sőt talán sokkal keményebb mókákat is mint egy óriással... :rolleyes: |
Quote:
|
Figyelj Rántotta. Szerintem sem az a megoldás, hogy valamit elrontasz, csak azért, mert a szerinted gyengébben üzemelő dolgok (ez esetben a többi faj) jobbá tételére nem tudsz épkézláb megoldást kitalálni.
Gondolom egy F50-es Ferrarit is kibeleznél, aztán hajrá bele trabant motor, meg kispolszki futómű. Ezek után már könnyedén előznéd meg a sztrítracsni matricás 120-as Skodáddal a lámpánál. |
mint már mondtam hülyeség és tényleg semmi értelme nem lenne amúgy meg jó szerintem is ahogy van:D
|
Semmi faji gyengítést nem támogatok. Régebben ezt már írtam, most legyen meg itt a fórumon is, visszakereshetően.
|
Quote:
Egyébként így is van rendjén ;) |
Bezony. Kérjük áthelyezni eme remek topicot.
|
Egyetértek...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:35. |