Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Párbajba helytartó vagy hétvégibe vip nyerhető? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=741)

penge555 08-12-2006 22:16

Párbajba helytartó vagy hétvégibe vip nyerhető?

Lenne 1 kérdésem.:)
Nem lehetne esetleg olyat változtatni a párbajba hogy legyen helytartó?
Vagy lehetne olyan vip hétvégi játék amire van nevezési díj és ott is az első 3 kapná meg a vippeket.:rolleyes:
Persze itt is mint a párbajba levonná a hódító a nevezési vipkörök 30%-át. És a maradék 70% kerülne kiosztásra az első 3 helyezet között.;)

BeeLord 08-12-2006 22:27

Ömm, a másodikra azt mondom, hogy ne legyen. Egyrészt nincs annyi pénzem, hogy a vip hv-ra vipet tegyek fel, másrészt ezzel csak annyit érnénk el, hogy mindenki minden áron nyerni akarna. És a mostani tiszta szép játékot nem kéne felborítani.:)

Milán™ 08-12-2006 23:20

Quote:

Originally Posted by penge555 (Post 28485)

Párbajba pont az a lényeg hogy a te csinálj mindent:)

Harcosok 08-13-2006 06:18

Én Arénára javasoltam ezt,hogy legyen vip nyeremény és hát Ati azt egyböl elvetette:)
A vip hv-rol meg annyit nincs ott szép játék:)Szombat hajnali 1kor kis 800lóval szaladgál valaki:)+minden egységböl megfelelő védelem
annyi,hogy én örülnék a párbaj helytartóak mert sokszor kell elmennem de attól még szerintem ne legyen csak olyan párbajra kell jelentkezni ahol tudod,hogy ott leszel(jó én nem így teszek:D )
Hát én javasoltam,hogy legyen az Arénába vip nyerés(kb 50-100vip nevezésre gondoltam:P )
A vip hv-ban is lehetne vagy 30 hát végülis ugy 60nál több ember tuti nem jönne 60emberrel 1800vip 630-at kapna ugy az első
De ha ugy vesszük párbajokba is sokszor nagy a nyeremény mégsem tesznek meg teljesen mindent:)(gondolok itt 2orival jön,hogy 1-el tuti első legyen és tudtommal az ott még ne is szabályellenes)
A vip hv csak ugy lehetne szép játék ha kilönék a kati piacot:)És nemhiszem,hogy most azért mindenki csaljon,hogy nyerjen pár vippet:)Csak az lenne több jó játékos indulna....
DE ha marad a katona piac akkor biztos lennének olyanok akik a vippért ott utalgatnának.Modnjuk ez msot is így van:)Nincs olyan hv ahol legalább 1 ember ne kapna 1k egységnél többet:)

BeeLord 08-13-2006 10:51

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 28503)
Én Arénára javasoltam ezt,hogy legyen vip nyeremény és hát Ati azt egyböl elvetette:)
A vip hv-rol meg annyit nincs ott szép játék:)Szombat hajnali 1kor kis 800lóval szaladgál valaki:)+minden egységböl megfelelő védelem
annyi,hogy én örülnék a párbaj helytartóak mert sokszor kell elmennem de attól még szerintem ne legyen csak olyan párbajra kell jelentkezni ahol tudod,hogy ott leszel(jó én nem így teszek:D )
Hát én javasoltam,hogy legyen az Arénába vip nyerés(kb 50-100vip nevezésre gondoltam:P )
A vip hv-ban is lehetne vagy 30 hát végülis ugy 60nál több ember tuti nem jönne 60emberrel 1800vip 630-at kapna ugy az első
De ha ugy vesszük párbajokba is sokszor nagy a nyeremény mégsem tesznek meg teljesen mindent:)(gondolok itt 2orival jön,hogy 1-el tuti első legyen és tudtommal az ott még ne is szabályellenes)
A vip hv csak ugy lehetne szép játék ha kilönék a kati piacot:)És nemhiszem,hogy most azért mindenki csaljon,hogy nyerjen pár vippet:)Csak az lenne több jó játékos indulna....
DE ha marad a katona piac akkor biztos lennének olyanok akik a vippért ott utalgatnának.Modnjuk ez msot is így van:)Nincs olyan hv ahol legalább 1 ember ne kapna 1k egységnél többet:)

Jelenleg úgy zajlik a vip hv, hogy kb 90 ország nevez, abból 20-25 játszik is. A többiek azért neveznek, hogy ott legyenek. Ha vip köröket kéne befizetni, akkor nem hinném, hogy 60 ember nevezne. Egy másik topicban én részemről kifejtettem, mi bajom van a katonapiac megszűntetésével, úgyhogy azt most itt nem írnám le, ha nem baj. Azt, hogy ne legyenek átutalások, a support team segítségével lehetne megvalósítani. Viszont a súgóban világosan benne van, hogy ez nem lehetséges.

Ati 08-13-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by penge555 (Post 28485)
Vagy lehetne olyan vip hétvégi játék amire van nevezési díj és ott is az első 3 kapná meg a vippeket.:rolleyes:
Persze itt is mint a párbajba levonná a hódító a nevezési vipkörök 30%-át. És a maradék 70% kerülne kiosztásra az első 3 helyezet között.;)

A párbajban pont az a lényeg, hogy nem a HT csinál helyetted dolgokat, hanem mindent magadnak kell intézni.

A hétvégi játékok pedig nem nyereményekért zajlanak már nagyon régóta.

All times are GMT +1. The time now is 05:07.