![]() |
Szövifórum
Tulajdonképpen nem a saját ötletem, hanem egy másik topicban olvastam, jogos tulajdonosa jelentkezhet érte:)
A szövifórumnak nem lehetne külön gombot kirakni a menübe? Szerintem az mf-ektől eltekintve mindenkinek az egyik leggyakrabban használt oldala... |
támaogatom az ötletet
hogy miért, az már Synkel leírta :) |
Amióta nincsenek hatalmas látványbeli problémák, látványosan alábbhagyott a lelkesedés az apróbb dolgokhoz való hozzászólás terén. :( Pedig csak akkor kerül be valami, ha annak megfelelő a támogatottsága.
|
Támogatom :)
Télleg mindig macerás bemenni a Szövetségek menübe,és ott a fórumra kattintani,ha épp írni akarok oda.És talán még 1 menüpont el is férne :) |
Én is támogatom. :)
|
Ez egy nagyon jó ötlet. Támogatom.
Ui.:És kerülhetne a jobb oldalra :D (jólvan rossz poén volt :)) |
Hát nekem hatalmas látványbeli problémát okoz a szövifórum menüpont hiánya a menü listából.
Nemgyőzöm várni mikor szólnak hozzám a szövi tagok, lesem a villogót villog-e. Hanem, akkor talán nem jelez? és gyorsan kattintok kettőt hármat szóltak-e hozzám? Nem:( Na vissza egyéb elfoglaltságaimhoz és lesem tovább a villogót:) De félre a tréfával jó ötletnek tartom megkönnyiti a szövi tagok kommunikációját. Ha szereti a pontosztást engedélyező angyalka akkor Synkel kap pontot érte:) |
Igaz
:) szintén támogatom az ötletet!:D Hisz én is ezt használom leggyakrrabban!:rolleyes:
|
én is támogatom...
|
Köszi Ati, szerezz még pár támogatót, aztán nézd ki a gombnak a helyet:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 09:34. |