Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ország törlése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=721)

törppapa 08-11-2006 14:15

Ország törlése

Érdekelne, ha egy országot valaki töröl, akkor arról a többi játékos tudomást tud szerezni valahogy, vagy nem? :confused: Lehet, hogy ez egy lüke kérdés, de engem érdekel a válasz :rolleyes:
Történt ugyanis, hogy meglévő szövibe való belépést tárgyaltunk nemrég a szövi vezérével, akartam küldeni az ajánlatot, és... se kép, se hang. Egyszerűen eltűnt; a pontlistáról is, üzenetet sem lehet küldeni, a keresőben az a válasz, hogy ilyen azonosítóval nem rendelkezik ország.:confused: :confused:
Előre is köszönöm a választ/válaszokat.

Ati 08-11-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by törppapa
Érdekelne, ha egy országot valaki töröl, akkor arról a többi játékos tudomást tud szerezni valahogy, vagy nem? :confused: Lehet, hogy ez egy lüke kérdés, de engem érdekel a válasz :rolleyes:
Történt ugyanis, hogy meglévő szövibe való belépést tárgyaltunk nemrég a szövi vezérével, akartam küldeni az ajánlatot, és... se kép, se hang. Egyszerűen eltűnt; a pontlistáról is, üzenetet sem lehet küldeni, a keresőben az a válasz, hogy ilyen azonosítóval nem rendelkezik ország.:confused: :confused:
Előre is köszönöm a választ/válaszokat.

Ha már meglevő szövetségről van szó, akkor a törlésről a szövetség tagjai értesülnek. Ha az országot mi töröljük valamiért, akkor arról a legtöbb esetben van a fórumon, illetve a szégyentáblán értesítés. Azért csak a legtöbb esetben, mert az azonosítás hiányában törölt országok esetében ilyen nincs.

Ha az ország saját maga töröl, és nem vagy a szövetségese, akkor akkor külön értesítés nincs. Azt észreveszed onnan, hogy nincs a pontlistában, nincs a keresőben, nem tudsz neki írni, mert nincs kinek stb.

törppapa 08-11-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha már meglevő szövetségről van szó, akkor a törlésről a szövetség tagjai értesülnek. Ha az országot mi töröljük valamiért, akkor arról a legtöbb esetben van a fórumon, illetve a szégyentáblán értesítés. Azért csak a legtöbb esetben, mert az azonosítás hiányában törölt országok esetében ilyen nincs.

Ha az ország saját maga töröl, és nem vagy a szövetségese, akkor akkor külön értesítés nincs. Azt észreveszed onnan, hogy nincs a pontlistában, nincs a keresőben, nem tudsz neki írni, mert nincs kinek stb.

Köszönöm a gyors választ!

pspboy 08-20-2006 05:35

Hallottam egy olyat hogy ha szabira teszed magad, akkor is törlődik 5 nap után. Ez igaz? Ugye nem:rolleyes:

Milán™ 08-20-2006 07:29

Quote:

Originally Posted by pspboy (Post 29170)
Hallottam egy olyat hogy ha szabira teszed magad, akkor is törlődik 5 nap után. Ez igaz? Ugye nem:rolleyes:

Nem, sztem ezt gyors csopival kapcsolatban hallottad mert ott ha nincs szabin akkor 5 nap után valóban törlődik, de ha szabin van akkor asszem nem:)

Steve 08-20-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by Milán™ (Post 29171)
Nem, sztem ezt gyors csopival kapcsolatban hallottad mert ott ha nincs szabin akkor 5 nap után valóban törlődik, de ha szabin van akkor asszem nem:)

Figyi amit te irsz az azt jelentené hogy gyors csopiban max 5 napig lehetne játszani;))))))

BeeLord 08-20-2006 10:02

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 29175)
Figyi amit te irsz az azt jelentené hogy gyors csopiban max 5 napig lehetne játszani;))))))

Gondolom úgy értette, gogy ha 5 napig nem(!) lépsz be a nem(!) szabadságon lévő országodba. Bár én nem értek ehhez, nem tudom, így van-e.

pspboy 08-20-2006 13:44

Gyors csopiban vagyok igen! És valaki azt mondta nekem hogy ha ott az országom szabira teszem, de eltelik 5 nap (úgy hogy szabin vagyok:) ) és ha az után nem lépek be akkor törlik az orit. (De szerintem nem törlik)

pspboy 08-20-2006 13:47

Vagy másképp!
CSAK akkor törlik ha nem vagy szabin és nem lépsz be öt napig!
Ugye?
Tehát szabin lehetek akár 2 hétig is anélkül hogy törölnék az orim?

director 08-20-2006 15:57

bazze, manapság már senki nem tud olvasni?:D

HA NEM VAGY VIP, akkor: törlik az orid, ha nem lépsz be 5 napig gyorsban. teljesen mind1, hogy szabin telik el az 5 nap, vagy máshogy.

All times are GMT +1. The time now is 17:37.