![]() |
Ország törlése
Érdekelne, ha egy országot valaki töröl, akkor arról a többi játékos tudomást tud szerezni valahogy, vagy nem? :confused: Lehet, hogy ez egy lüke kérdés, de engem érdekel a válasz :rolleyes:
Történt ugyanis, hogy meglévő szövibe való belépést tárgyaltunk nemrég a szövi vezérével, akartam küldeni az ajánlatot, és... se kép, se hang. Egyszerűen eltűnt; a pontlistáról is, üzenetet sem lehet küldeni, a keresőben az a válasz, hogy ilyen azonosítóval nem rendelkezik ország.:confused: :confused: Előre is köszönöm a választ/válaszokat. |
Quote:
Ha az ország saját maga töröl, és nem vagy a szövetségese, akkor akkor külön értesítés nincs. Azt észreveszed onnan, hogy nincs a pontlistában, nincs a keresőben, nem tudsz neki írni, mert nincs kinek stb. |
Quote:
|
Hallottam egy olyat hogy ha szabira teszed magad, akkor is törlődik 5 nap után. Ez igaz? Ugye nem:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolom úgy értette, gogy ha 5 napig nem(!) lépsz be a nem(!) szabadságon lévő országodba. Bár én nem értek ehhez, nem tudom, így van-e. |
Gyors csopiban vagyok igen! És valaki azt mondta nekem hogy ha ott az országom szabira teszem, de eltelik 5 nap (úgy hogy szabin vagyok:) ) és ha az után nem lépek be akkor törlik az orit. (De szerintem nem törlik)
|
Vagy másképp!
CSAK akkor törlik ha nem vagy szabin és nem lépsz be öt napig! Ugye? Tehát szabin lehetek akár 2 hétig is anélkül hogy törölnék az orim? |
bazze, manapság már senki nem tud olvasni?:D
HA NEM VAGY VIP, akkor: törlik az orid, ha nem lépsz be 5 napig gyorsban. teljesen mind1, hogy szabin telik el az 5 nap, vagy máshogy. |
All times are GMT +1. The time now is 17:37. |