![]() |
a felfelé támadás mikor érvényesül?
sürgősen valaki segíségére lenne szükségem aki tudja a választ
azt tudom hogy földszerzésnél a zsákmány atttól számít, hogy lefele vagy felfele támadok-e (a harcos személyiséget most hagyjuk) viszont azt nem tudom, hogy érkezésnél, vagy indulásnál kell-e alatta lennem szóval elég, ha indulásnál alatta vagyok, vagy pedig érkezésnél kell altta lennem? előre is köszi a segíséget ja, meg még annyi, hogy a felfele bónisz is hogyan érvényesül indulásnál vagy érkezésnél kell alatta lenni? |
mindig erkezest nezzel... ezert szoktak a tapasztaltabb jatekosok alabontani. ami annyit jelent, hogy neznek tavolt, latjak hogy mesz, es kiszamoljak hany epuletet kell lebontaniuk, hogy alad esenek.tehat korvaltas elott figyeld, hogy az illeto pontszama csokken e es ha igen akkor bontogas te is...:))
|
Quote:
|
Így van, az érkezés pillanatában érvényes helyzet számít.
|
az érkezés számít nekem is volt már olyan hogy indulásnál alatta voltam és elkellet mennjek ezért nem tudtam hogy ő bontott és így érkezésnél alám került
|
Quote:
Mert nem voltál elég rutinos:D :D :D :D |
Quote:
akkor egy trükkös... példával bemutatom a kérdést: 4-en vagyunk egy szöviben. találunk egy védtelen hullát és kimegyünk rá mind a 4en több sereggel is, felfele támadunk... egyszerre (egy körváltásban) érünk be... hogy számolódik a seregek sorrendje, mindenki alatta marad, vagy ha az én seregem elhoz 50 hekit mondjuk akkor a többiek seregei már fentről ütőnek számolódnak? (az a tapasztalatom hogy nem esik még alájuk, de lehet tévedek...) a másik, meg hogy mi dönti el a seregek sorrendjét? mert a zsákmány szempontjából tényleg nem mindegy viszont... |
Quote:
|
Code:
tehat korvaltas elott figyeld, hogy az illeto pontszama csokken e es ha igen akkor bontogas te is...) Tehát ha vagyok mondjuk 10.000 értéken és lebontok 10 házat, akkor a pontlistában nem történik semmi sem, majd csak körváltáskor. |
Quote:
Ha lebontasz 10ezer házat, azonnal lecsökken az értéked. Próbáld csak ki. Bár inkább csak 1 épülettel. :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:59. |