![]() |
Hírnév növekedés lopaskor
Sziasztok :)
Egy masik temaban lattam felvetodni a kerdest...bar lehet, hogy volt mar vhol mashol, en meg nem talalkoztam vele, es azt hiszem wand otlete volt. A lenyeg annyi lenne, hogy a hirnev csak akkor novekedjen/csokkenjen tolvajakciokkor, ha a celpont 10k ponton belul van...igy meg lehetne elozni a tobb millios hirnevu jatekosokat, akik erre verik a melluket :) Ez alol az anarchista csoport lehetne kivetel, ugyanis csak ott lehetne ilyeneket tesztelni mondjuk...vagy menjenek oda a hirnev-maniasok :) Velemeny? |
nem zavarna, úgyis van olya orim ami a 100k-nál nagyobb hírnevét seregezéssel szerezte...
de megspékelném azzal hogy anarchista csoportban se lehetne kivétel, sőt a kapcsolt orik egymástól ne is kapjanak hírnevet :D anarchban is kapcsoltok úgyis a VIP miatt :D:D:D:D:D |
Had verjék magukat a hírnévre! Mi meg verjük őket sereggel :)
Milyen jó érzés már beverni 3 sereggel egy 1milla hírnevű orit?:D |
Quote:
Én még mindig a többször is felhozott ötletben látom a megoldást. A távolság arányában a tolvajok is ugyanugy fáradjanak mint a varázslók. Akkor már kiegyenlítődne, hogy 40 körre lopok kettőt vagy 2 körre 13-at. Mivel ezt rajtam kivül és pár játékoson kívül nem sokan támogatnák, ezért támogatom az ötletet, hogy 10000-es értéken felül ne járjon HP. |
a 10k érték jó lenne, csak magas hekin ez is még beleférne a 2-4 körbe amit még azért hírnévvel kéne mutatni.
én inkább körtávhoz kötném a 0 hírnevet mondjuk 14-16 körhöz, de ez csak ötlet. az érték semmiképp nem jó |
Quote:
|
Ezzel én se értek egyet... 10k pont a logikus... ha nem hozol el semmit, mi bizonyítja hogy ott jártál? :D
|
A-ban 10k pontértéknél erős sansz van rá h nem csak hírnevezni akarsz és ezt mutatni is kéne. ezért nem jó a 10k.
|
Infót szerezni akarnak, azt meg úgy tudom, nem ad hírnevet! :)
Vagy rosszul tudom? :eek: --- Ellenőriztem, épületek felmérése nem ad hírnevet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:00. |