Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Lezárt hibák (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Kicsik a betűk? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=706)

Artúr 08-06-2006 19:02

V6 Legördülő menük és a kitöltendő mezők mérete

Üdv

Engem zavar hogy az új verzióban a legördülő menükben (toli/vari/hadi akcióknál) túl kicsik a feliratok ráadásul barna alapon világosbarna betükkel olvashatók(?). Egyébként nem is egységes mert pl a piacon az áruválasztó menű normál méretű fehér alapon fekete betüs. :mad:

Szintén kicsik és barna alapon világosbarna feliratúak azok a mezők ahova be kell írni valamit (árat, darabszámot stb.) :mad:

Javaslom:
- Legyen egységesen fehér alapon fekete betü a kitöltendő mezők és a legördülő menük szine.
- Legyen nagyobb a kitöltendő mezők és a legördülő menük mérete.

Várom a (remélhetőleg konstruktív) hozzászólásokat. :)

wand 08-06-2006 19:32

ezt én is támogatom:)

valahol már írtam, hogy rém zavaró, hogy ugyanolyan barna mint egy csomó más dolog, jah és jó volna, hogyha sikerül belekattintanom egy kitöltendő mezőbe akkor a kurzor is élesebben villogna.

jah és a gombok vagy legynek gomb alakúabbak, vagy az egér nyilából legyen kéz, ha fölé húzom..! :p

Ati 08-07-2006 19:08

Kicsik a betűk?

Sziasztok!

Sokan mondták már, hogy kicsik a betűk, de azt még senki nem tudta megmondani, hogy hol. ;) Egy rövid listát kaptam tegnap, ez alapján a tanácsadó oldal fejlécei meg lettek nagyobbítva.

Aki szerint kicsik a betűk, az ide írja le, hogy hol. Alapvetően nagyobban lettek, mint az előző verzióban voltak, úgyhogy azzal, hogy "kicsik a betűk", nem tudok mint kezdeni. Tessék megmondani, hogy hol. :)

Köszi. :)

Artúr 08-07-2006 19:16

Ehh...akkor ide is írok. :) A legördülő menükben, a kitöltő mezőkben és a gombokon kicsik a betük/számok. :) És még a fejlécen lévő pénz, népesség, étel,...stb. feliratok és számok is lehetnének nagyobbak.

Ati 08-07-2006 20:40

Quote:

Originally Posted by Artúr
Ehh...akkor ide is írok. :) A legördülő menükben, a kitöltő mezőkben és a gombokon kicsik a betük/számok. :) És még a fejlécen lévő pénz, népesség, étel,...stb. feliratok és számok is lehetnének nagyobbak.

Ez utübbiból mindenhol ki kell férnie a milliárdos értékeknek, úgyhogy nem lehet nagyobb.

A betűméretekkel, akár az előbb felvetettekkel, akár mással, van még valakinek problémája, vagy mégsem kicsik a betűk? :)

Serg 08-07-2006 22:39

A piacon a kintlévő áruk lehetnének vastagabbal szedve a mérete szerintem jó

Serg 08-07-2006 22:41

illetve a piacon az eladás résznél tényleg elég kicsik a betűk nagyobb rublika nem mehetne oda?

TDK 08-08-2006 00:49

a kitöltendö mezökkel, föleg a piacon nekem is bajom van. Csak 6 számjegy fér be utána már kitolja az elejét, és vannak olyan tételek amik 10millás nagyságrendben mozognak. és nem is egységes pl. adományokhoz 7 számjegy fér be épitéshez 5, katonaképzéshez 6.
a legördülö menük, pláne, hogy ott van is hely, lehetnének jobban olvashatók
a szinnel viszont nincs különösebb bajom

Ghosti 08-08-2006 05:24

Artur es Wandal eggyet ertek. A betuk tul kicsik a legordulo menukben es a barna alapon a vilagos barna nehezen olvashato. Szerintem meg igy is ossze folyik a piaci menun a sotet es vilagos barna, nekem legalabbis hianyzik a szetvalasztasa, jol meg kell neznem melyik is az enyem es melyik van a piacon, hiaba az egyik feher a masik fekete. Talan ha a betuk ahova beirjuk a veteli mennyiseget ugyszinten feketek lennenek segitene ezen. Ahol meg be kell irni hogy mennyit adunk el az tenyleg nagyon kicsi. Ha mar a legordulo menu ott feher fekete betuvel akkor amit beirunk is legyen az.

Ati 08-08-2006 12:31

Okay, színek és betűméretek a beviteli mezőknél és gomboknál "alap" állapotra visszarakva. Az eddigi után ez most kicsit furán néz ki, de tény, hogy nagyobb. :)

Betűmérettel még probléma valahol?

All times are GMT +1. The time now is 07:20.