![]() |
V6 bal oldali menük
Mivel többen is jelezték már rajtam kívül is, hogy egyáltalán nem látszik a tagozódás közöttük és nem ritkán nem találnak meg semmit, ezért kicsit átláthatóbbá kéne őket tenni, akár jobban látható tagozódással együtt is vagy, ahogy azt valaki felvetette javaslatnak, nem csak több részre tagozni, hanem mozgathatóvá tenni, akárcsak az intézőben az épületeket, így mindenki maga állíthatná be.
|
mindenképpen átláthatóbbá! a mozgathatóság nagyon jó ötlet, mivel akkor mindenki úgy állítja magának, ahogy akarja. Bár nem mutatna olyan jól egy főoldalon a sok nyilacska.
|
Quote:
|
Quote:
1024*768-on semmi tagolás nincs... márpedig tuti, hogy a játékosok legnagyobb része ezt használja most... |
Quote:
|
Quote:
van 29 menü, amiket be lehetne tagolni a következő képpen (a bónuszt és a kicstárat is beraknám a pénzügybe mint fület, így csak 27 menü lenne és máris szabadulna fel némi hely) Informatív menük (ezek a menü felíratok nem kerülnének bele, csak, azért írom le, hogy látszódjon a logikája, ha valaki kérdezné): Országod Tanácsadók Események Pontok Keresés Jegyzetek Feljutás Beállítási menük külön bekeretezve mondjuk : Beállítások Intéző Helytartó Pénzügy Fejlesztési és piac menük: Építés Hadsereg Tudomány Felfedezés Piac Cselekvési menük: Háború Alvilág Varázslatok Közösségi menük: Szövetségek Üzenetek Diplomácia Fórum Közösség Egyéb menük: Aréna, Párbaj Súgó Kilépés És ezen menük között lenne valami keret, mint pld a fő oldalon, mikor még nem vagy belépve a játékban, vagy hasonló (ha már neked az ABC sorrend nem tetszik)... |
Nem az a kérdés, hogy mi alapján tagolnád, mert a tagolás az már megvan most is magasabb felbontásnál. De a hely 768-as magasság mellett nem teszi lehetővé a tagolást. Tedd ki a címlapot fulscreenbe, reload, és lépj be úgy, hátha akkor előjön a tagolás abban a felbontásban is. Nem próbáltam.
|
Quote:
|
Vagy legalább legyen jobb oldalon a menü,mert a játékosok többsége sztem jobbkezes :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |