Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Üzenetküldés apró könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=677)

Artúr 08-04-2006 20:01

Üzenetküldés apró könnyítése

Üdv

Rövidke javaslatom lényege, hogy ha egy ország sorszámára kattintunk a pontlistán íródjon be a száma az üzenetküldő oldalra is. Úgy ahogy ez most is működik a háború/alvilág/varázslatok oldalakon.
Ennyi lenne. :) Kössz a figyelmet.

wand 08-04-2006 20:07

támogatom :)

Senki 08-04-2006 20:38

ezt én is... eleget bajlódok néha a számmásolásal, mert linken van a szám....

Magnum 08-04-2006 21:08

jó ötlet!!

Ati 08-04-2006 21:16

Hát.........

Most is van, hogy félremennek üzik, olyan infók, amit szövinek szán valaki, az ellenfélnél köt ki, és hasonlók. Ez elég kellemetlen tud lenni. Ha még előtte épp gömböztem is az ellent, majd írok a szövivezérnek, hogy mehet a támadás....... csak épp elfelejtem, hogy az ellen van beírva..... nos ez igen kellemetlen.

Én azt hiszem, hogy ebből igen komoly problémák lennének. Ennél, hogy ne kelljen már irogatni, azt hiszem, hogy ide sokkal nyomósabb érv kell, hogy ennek szükségességéről meggyőzzetek. Egyelőre ezt nagyon rossz ötletnek tartom.

Senki 08-04-2006 21:28

a szövinek az ember SZFen írjon.... nem? :D
amúgy lehetnének, de így is sok hülyeséget csinál az ember, mikor a linkkel ellátott számot akarja bemásolni és nem mindig sikerül megjegyeztetnie a géppel és az előzőleg megjegyzett szám marad bent a vágólapon és azt másolja be mindenhova...

wand 08-04-2006 21:41

Quote:

Originally Posted by Ati
Hát.........

Most is van, hogy félremennek üzik, olyan infók, amit szövinek szán valaki, az ellenfélnél köt ki, és hasonlók. Ez elég kellemetlen tud lenni. Ha még előtte épp gömböztem is az ellent, majd írok a szövivezérnek, hogy mehet a támadás....... csak épp elfelejtem, hogy az ellen van beírva..... nos ez igen kellemetlen.

Én azt hiszem, hogy ebből igen komoly problémák lennének. Ennél, hogy ne kelljen már irogatni, azt hiszem, hogy ide sokkal nyomósabb érv kell, hogy ennek szükségességéről meggyőzzetek. Egyelőre ezt nagyon rossz ötletnek tartom.

megoldás lenne aproblémára, hogyha a beírt, vagy megjegyzett országsorszám mellet az üzenet begépelésekor megjelenne az ori neve.. :)

Senki 08-04-2006 22:05

Wand, ez remek kiegészítés... egyet kell értsek veled... :p

Békés 08-05-2006 07:26

Quote:

Originally Posted by Senki
Wand, ez remek kiegészítés... egyet kell értsek veled... :p

DDD Van amikor muszály egyetérteni?? Nahát:)

Támogatom, tényleg jó lenne, igaz egyik kedvenc stratégiai elememet neheziti meg, de a töbség hasznát venné:)

Artúr 08-05-2006 12:32

Szöviknek taktika/stratégia egyeztetésére ott a szövifórum. :rolleyes:
Az országnév megjelenítése üziíráskor nekem is tetszik.
A hibás kattintgatásért meg mindenki vállalja a felelősséget. :D
(Hozzáteszem buktam már így tolikat, aztán jött a magyarázkodás. :o )

All times are GMT +1. The time now is 21:25.