Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=668)

Nola 08-02-2006 11:55

Segítség

Sziasztok

Van nekem egy olyan gondom hogy mikor befejezem a játékot kilépek s az után vagy 2 napig nemtudok belépni az országomhoz. Mert mindíg azt a hibaüzenetet adja be , túlhaladtam az egy órát ezért automatikusan kiléptet. Miért van ez?

Az országom neve Diamond World

Massza Rex 08-02-2006 12:13

A beállítások közt van egy olyan opció, ami 1 óránként kiléptet (amolyan biztonsági megoldás)

Persze ettől még be kéne utána lépned simán. Fordulj a supporthoz.

Ati 08-02-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Nola
Sziasztok

Van nekem egy olyan gondom hogy mikor befejezem a játékot kilépek s az után vagy 2 napig nemtudok belépni az országomhoz. Mert mindíg azt a hibaüzenetet adja be , túlhaladtam az egy órát ezért automatikusan kiléptet. Miért van ez?

Ez így erősen böngészőhibának tűnik. Töröld a böngésző gyorsítótárát (cache), és a cookie-kat. Ha ez így semmit nem mond, akkor javaslom, hogy első körben próbáld meg egy másik böngészővel a belépést.

letti 08-06-2006 09:46

Quote:

Originally Posted by Nola
Sziasztok

Az országom neve Diamond World

Én szövtségest akarok találni és beírom például a 60.sorszámot és azt írja ki hogy ilyet nem talál. Akkor mit kell beírni?????:confused:

Békés 08-06-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by letti
Én szövtségest akarok találni és beírom például a 60.sorszámot és azt írja ki hogy ilyet nem talál. Akkor mit kell beírni?????:confused:

Adj fel hírdetést, a diplomácia menüpont alatt ahogy a többiek, ugy egyszerübb lessz:)

Wendor 08-06-2006 20:34

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy orim az 5-s szinten normál csopiban,és regelek mellé egy másikat anarchba,azokat is össze kell kapcsolnom?
Nem teljesen világos,ahogy le van írva!
Előre is köszi a választ

Synkel 08-06-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by Wendor
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy orim az 5-s szinten normál csopiban,és regelek mellé egy másikat anarchba,azokat is össze kell kapcsolnom?
Nem teljesen világos,ahogy le van írva!
Előre is köszi a választ

Nem kell összekapcsolnod.

Peter 08-07-2006 02:35

Quote:

Originally Posted by Synkel
Nem kell összekapcsolnod.

De Vip-elés szempontjából megéri. ;)

H2O 08-08-2006 10:40

Foglalkoztatottság

Sziasztok! Tudna vki segíteni? Miért van az, hogy a foglalkoztatottságom állandó 100 %-on van? A 4. szinten mozgok, a lakosságom 8200 fő, de ez kevés neki. Állandó emberhiányom van. Mit tegyek, hogy csökkenjem a foglalkoztatottság????

Help! :(

Milán™ 08-08-2006 10:46

építs házakat:)

All times are GMT +1. The time now is 19:29.