![]() |
V-s fórumtali
sajnálom, hogy a pákozdiakkal kb. egy időben lesz a tali, de aki nagyon akar el tud menni mind a kettőre bízom benne :)
szóval aki szereti a V-t, az ottani fórumozókat vagy szeretne velük megismerkedni itt a ragyogo alkalom, éljetek vele! szeretettel meghívok mindenkit aki jön és mindenkit aki nem jön a V-sekhez. kis szint, alacsony képességű emberekkel :) Helszín: Szocreál Kocsma söröző mindegy, a móricznál. időpont: aug. 9 (szerda) 18 órai kezdettel árak: sörr (soproni) 260. rovidek nagyresze (unicum, beher, stb.) 3cl 300, 5cl 420, de a 3 centet kitoltik 4 centnek:) kaja nincs, csak ropi, de ha egy nappal elotte tudnak rola, h megyunk, zsiroskenyer, tatarbeefsteak, ami kell... van csocso, van net(nagyon szépen való nézésre), van legkondi ui: nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen való nézésre korlátolt számban előszíverősító itókázás nállam a lakásunknál. aki jön, nem jön, egyéb hozzáfűznivaló írjon ide. kérdések ide pls : Elkapom a grabancodat! (#355763) Grabi |
nos kolléga, lehet, hogy tudok menni, és akkor pofátnaul beállítok előtte hozzád is, de gondolom azért nekem lehet, elégszer néztem én már szépen nem? :D:D:D:D
|
egyefene :)
kis pontosítással a helszín a bercsenyi-lagymanyosi sarka móricztól 3-4p begyaloglás. kérésre kimegyek bárki elé :) hozzatok digitális fényképezőt ha tudtok :) |
sajnos érdelődös hiánya és sokak visszamondása miatt halasztódik a szerdai megismerkdeőest. aki nem tudott jönni örüljön, aki meg tudott volna az a 3 ember vendégem egy sörre/borra/felesre kívánság szerint ha eljön a következőre, amit nem én fogok szervezni.
remélem gyorsan eljutunk oda és láthatlak benneteket kedves V-s fórum tagjai :) |
Akkor lehet hogy nekem is van eselyem???:)))
Vegulis lehet eltolodik mondjuk par honapra az egesze???:))) |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |