![]() |
Ajándékbolt után adja magát...
Tisztelt játékostársak és Ati!
Szóval annyi az ötletem lényege, hogy ugyebár majd lehet ún relikviákat vásárolni(pólókat és Ati tudja miegymást). Máshol láttam először bevallom, de nem hülyeség, hogy ezekhez a tárgyakhoz ne csak vásárlás árán lehessen hozzájutni, hanem bizonyos küldetések,feladatok elvégzése után kapjunk Hódító pontokat. Meg lenne határozva, miért mennyit kapunk(teszem azt hv játék első 3 helye jelentene pontokat, vagy akármi más) és ha szépen összekuporgattuk a nekünk szükséges mennyiséget, azt az ajándékgalériában levásárolhatnánk. Várom a véleményeket és ellenvéleményeket. Tisztelettel, BeeLord |
Quote:
|
Quote:
|
Segítsetek már ki
Jelenleg, hol lehet megnézni mik ezek a relikviák, és hogy lehet hozzájuk jutni? |
tudomásom szerint a hódítón belül most sehol:)
|
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=264&page=3
itt a 25 hsz.-ban szereplő kép benne volt a relikviák-os rajzok közt:) |
Igennel szavaztam, bár a pontok gyűjtésével nem értek egyet. Az is jó lenne, csak azt a fajta megoldást jól ki kéne csiszolni.
|
Nézd: meg kell határozni a relikviák értékét, továbbá azt, hogy mi után lehessen pontot kapni. A hibákat meg valahogy kiküszöbölni, mint pl hiába van egy embernek több országa, az adott országok pontjai nem adhatóak össze. Tehát van 4 országa, mindnek 25 pontja, azt nem vásárolhatja egyszer 100 pontként, csak 4szer 25ként.
Amikre eddig én gondoltam, mint pontszerzési lehetőség, az a hv első 10 helye, párbaj, aréna, esetleg szintlépések. A szavazatod pedig köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 22:38. |