![]() |
Iwiw
Sziasztok! Én is kérdezek most egy "kezdő" jellegűt. :) Rengeteg szövikereső hirdetésben látom, hogy "vip van, iwiw van". Ebből a második fele az, ami kíváncsivá tett. Mit tud az iwiw, amit ki lehet használni a Hódban? :-o
|
tulképp semmit. van ott is hodito forum, ahol gyűlnek a hodos-iwiwevesek.
...és jol kibeszélnek mindent, és senki nem tiltja ki őket....:D |
Amugy szerintem ez az iwiw dolog rettentően gázul van megcsinálva, lehet nem a témához kapcsolódik, de a MYVIP sokkal jobb :D :D :p
|
hagyjuk már ezt a kamu rivalizálósdit mert iszonyat szánalmas;)
Tök 8 mind kb jó vmire de másra jobb a másik. Bum. Fél éve beszéltük hogy majd lesznek wiwesek májvipesek, mostanság pípölösök, aztán én pülü regizek mindenhova mert mérne, hadd keressen az oldal tulaja, de ugyse haszálom őket:) De tényleg: sztem köbö arra lehet jó hogy jobban megismerd pl a szövid, hisz itt látod hány éves, hogy néz ki, van-é közös ismerősötök, stb... szerintem:) |
Quote:
|
hátha van ilyen ember, az erősen elgondolkodtato.....egyébként gondolom ha huzamosabb ideig szövetségbe vagy valakivel, nem hiszem hogy az iwiw-be vagy más hasonlo dologbol kellene megismerni. én általában alapbol elmondom a korom nemem stb, aztán ha ugy alakul, akkor ugyis többet tudsz meg a másikrol ahogy telik az idő. a hodban azért figyel az ember a szövijére, mert itt is a bizalom az első ami alapján választ az ember, gondolom én.
|
No jó, de ha valaki ferdíteni akar, az ott is ugyanúgy megteszi...
Én ilyet még személy szerint nem láttam, innen látszik milyen gyakran olvasom mostanában a diplomáciát. Nekem volt olyan szerencsém, hogy személyesen megismerhettem mindkét szövimet, ennél biztosabbra ember már nem mehet...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem beszélve a szövik egyéb szintű szövijeiről. esetleg azok szüleiről, gyerekeiről, testvérekről, nagybácsikról.. :D fonstos infó lehet még a szövijeid bankszámlaszáma, és a hozzá tartozó pinkód! ha mindezeket megadja, akkor elmondhatod, hogy bízhatsz a szövidben.. :D hisz tudod: Madarat tolláról, szövit bankszámla számáról.... mondjuk "Madarat tolááról.." asszem nem megyek bele eme mondat elemezésében, mert kérdésként felvetül bennem, hogy pl egy arany sólyom esetén mit mutat a tolla.. de asszem télleg nem ragozom továb.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:57. |