![]() |
Szabadságosok hátráltató szerepe!
Felvetnék egy problémát ami nagyon bosszant engem.
Nem mindenhol jelentkezik, de néha nagyon is kiábrándító lehet. Ez a szabadságolás végeláthatatlan folyamata. Szörnyű helyzet, mikor az orimtól 3 kör távolságra csak szabadságon levő országok vannak. Ez nálam az {5/R}-ben így áll. Bosszant, hogy ha valaki eléri a felső 30%-ot akkor elhúz szabadságra és akadályozza a többi játékost. A legjobb (persze szerintem) az lenne ha a szabadságon levő országok nem lennének a listában, mivel nem aktív orik ezért ne foglalják a helyet. A játék nekem most ért abba a szakaszba, hogy kezd nagyon unalmas lenni. Rettentően dühítő, hogy nem tudok, gyors támadásokat végrehajtani, mert fél nap mire visszatér a seregem.:cool: Hát, várnám a forumozó társaim véleményét a dologrol.:cool: |
a felvetésed jogos, és már vagy ezerszer előjött egy csomó helyen, hogy a szabizókat hamarabb ki kellene venni a pontlistából, de ez nem jó ötlet több okból is, olvassad el, valahol azt hiszem hogy saját topicja is volt már ennek, de szerintem az mindenképpen megoldaná a problémát, ha egyszerűen nem számolnánk a körtávolság kiszámításakor a szabis országokat.
|
Quote:
Kösz, megkeresem. Viszont tényleg kellene valami megoldás. |
Quote:
|
lehet hogy most én mondok rosszat, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy egy orság távolsága nem attól függ hogy hány másik ország van köztetek (mármint te és a kiválaszott ország között) hanem attól hogy mekkora a pontkülömbség, és ha ez így van, akkor tökmindegy hogy most a pontlistán ottvannak-e a szabis orik vagy sem
és abból is gondolom hogy ez így van, mert vannak csopik ahol a tetején már többezer pont külömbségek vannak az orik között, és itt előfordul hogy felfelé a legközelebbi ori is 3-4 körre van, míg lefelé 6-7 ori van 2 körre ha rosszat írtam akkor még egyszer bocs, de úgy tudom hogy ez így működik |
számit a pontkülönbség a csoportlétszám, és hogy közetetk hány ori van sztem. 1-be 5k pont még simán két körre van, 5 be meg már 500 pont is 3 körre van kb
|
Quote:
És ha sok a szabin levő akkor a támadható ország messze van. Így ha kitámadok akkor beüthetnek közben. Viszont ha kb 2-3 körre lenne elérhető célpont akkor hamar le lehetne tudni a szabin levőket. Én erre gondoltam. |
Quote:
|
Ez érthetö, de pl az R egy kicsi csoport... minél kisebb a csoport annál nagyobbak a távok. Gondolj a 7végire, csak a szomszédid van 2 körre szinte vagy még az se.
A szabis ország azért rossz mert nem üthetö, de épp ellenkezöleg növeli a csoportlétszámot.... Nézd az anarchiát, pl 5/Y serintem az orik 90%-a szabin van még sincsenek akkora távok. azért mert 4000 ori van benne. Ennyi. A pontkülönbségek épp úgy számítanak ott is. Söt, most mondok még valamit, ha nagyon sokan vannak egy hekin, lásd 200 az y-ban, akkor ott pár száz pont is sok sok kör lehet. Egy valamit azonban jó lenne betenni a pontlistába, akár vipként akár nem, az az hogy ki lehessen szürni a SZabis orikat a pontlistából, egy checkboxxal mind a saját mind a normál pontlistából |
Ez az utóbbi felvetés már tetszik.
Így pl. még be tudok varázsolni egy szabis elfet, akire már nagyon kíváncsi vagyok, szemben azzal a változattal, ha teljesen kivesszük a szabis orikat a pontlistából. |
All times are GMT +1. The time now is 21:36. |