![]() |
Fórum
A hódítóban a fórum(NEM az új fórum) jó hogy van,csak az a kicsi "gond" van vele ,hogy mindig frissíteni kell hogy megnézd mit írtak, vagy egyáltalán írtak-e valamit.
:) 2 megoldást találtam erre: - lenne egy kis jelző ami mutatja ,hogy ha írtak -tehát akkor kellene csak frissíteni a fóumot -vagy egyáltalán nem kellene frissíteni Így szerintem kényelmesebb lenne a fórum minden használója számára.:) Az elsőt valószínűbbnek tartom,de nem lehet tudni;) Legyen itt fejlesztés? |
Nekem semmi gondom ezzel se...
|
Nem az új fórumról van szó!!
|
Nem az új fórumról van szó!!:)
|
Bocs! Az előbb nem láttam ,hogy elküldte :D :D
|
Quote:
|
Igaz.
De szerintem azért nem érdekel sok embert mert most olyan amilyen. Ezért inkább nem is foglalkoznak a témával. Gondolom ahogy bevezetnénk a csetet, mindjárt sokkal népszerűbb lenne. Véleményem szerint megérne egy próbát!:) Szerinted? |
Quote:
|
Értem.
Nagy kár:( |
A felvetett két megoldás, tartalmilag ugyanaz, amennyibe belekerül, hogy az új üzenet van jelzés kikerüljön, annyiból, már chat is futhat, de az teljesen igaz, hogy a chat felesleges, vannak szintek, ahol néha jól jönne, mert sok a hozzászólás, de az az uralkodó hozzáállás, hogy a fórumra az megy be aki teljes biztonságban érzi magát, pár óra után kiderül, hogy jól érezte-e, és amennyiben nem jól érezte, néhány támadás után messziről elkerüli, vagy max bejár megnézni, hogy mások mit írnak, erre pedig tökéletes megoldás a fórum...
Aki rendszeresen ír be, az csak hadd frissítgessen, ha már a fórumozókra vadászik. A fórumra bejárók védelmének a megoldása a fórum ettiketjének a fenntarthatósága mellett nem lenne rossz ötlet. |
All times are GMT +1. The time now is 10:27. |