Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Földleadás a császárnak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=580)

-Fegya- 06-19-2006 09:01

Földleadás a császárnak

Javaslom, hogy szintlépésnél és klánba lépésnél lehessen lelőhelyet is leadni üres földként.
Indokaim:
  • A beépítetlen lelőhely is üres föld.
  • Miért ne fogadna el a császár "értékesebb" üres földet?
  • Bosszantó, ha valaki kiszámolja, hogy hány üres föld kell, biztosít annyi üres földet, mégsem léphet klánba, illetve mégsem léphet szintet, mert van lelőhelye is az üresek között.

Ati 06-19-2006 09:23

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Javaslom, hogy szintlépésnél és klánba lépésnél lehessen lelőhelyet is leadni üres földként.
Indokaim:
  • A beépítetlen lelőhely is üres föld.
  • Miért ne fogadna el a császár "értékesebb" üres földet?
  • Bosszantó, ha valaki kiszámolja, hogy hány üres föld kell, biztosít annyi üres földet, mégsem léphet klánba, illetve mégsem léphet szintet, mert van lelőhelye is az üresek között.

Felépíted, lebontod, nem nagy kaland. Sokkal macerásabb megmondani, hogy van 8 erőd, akkor ebből akarsz 4-et adni, és nem a kőlelőhelyből, mert az kell. Így semmi félreértés nincs, és ez a lényeg.

-Fegya- 06-19-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Ati
Felépíted, lebontod, nem nagy kaland. Sokkal macerásabb megmondani, hogy van 8 erőd, akkor ebből akarsz 4-et adni, és nem a kőlelőhelyből, mert az kell. Így semmi félreértés nincs, és ez a lényeg.

Igazad van, erre nem gondoltam. Javaslat visszavonva!

Steve 06-19-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati
Sokkal macerásabb megmondani, hogy van 8 erőd

Erődöt is lehet építeni???:eek: :eek: :eek: :eek:
Ez nekem új:p :D :D
Éljenek a reformok!;)

Amugy nekem 10erőm van:P

Ati 06-19-2006 11:40

Quote:

Originally Posted by Steve
Erődöt is lehet építeni???:eek: :eek: :eek: :eek:
Ez nekem új:p :D :D
Éljenek a reformok!;)

Amugy nekem 10erőm van:P

Az őrtorony az végülis erőd, de nyilván erdőt akartam írni, csak sose tudtam gépelni. ;)

Panyi 06-19-2006 19:02

Azt hittem, csak az 5. szinten divat elmagyarázni, hogy lehet üres bányaterületből üres földterületet csinálni:D

Milán™ 06-19-2006 19:27

Quote:

Originally Posted by Panyi
Azt hittem, csak az 5. szinten divat elmagyarázni, hogy lehet üres bányaterületből üres földterületet csinálni:D

panyi már megin egy értelmeset szóltál be.Fegyának nem az volt a gondja hogy ezt nem tudta hanem az hogy lehessen leadni lelőhelyet is a császárnak

Aronm 07-02-2006 15:20

Talán ebbe a témába tartozik egy másféle földleadás is, ami az ötletem szerint így nézne nagyjából ki:
- nagyon sok pusztítás érkezett egy országra, ezért túl sok az üres földterület, viszont visszavágásra nincs lehetőség ==> lead bizonyos területet a Császárnak, ami által csökken az értéke. Ez védekezési funkció lehet végső esetre.

Viszont nem lehet felvenni, és korlátozni lehetne, hogy mondjuk az összesnek csak az x%-át lehessen leadni a visszaélések miatt.
Remélem elképzelhető a dolog, és nem kerül a szemetesbe túl gyorsan :)

Ati 07-02-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Aronm
Talán ebbe a témába tartozik egy másféle földleadás is, ami az ötletem szerint így nézne nagyjából ki:
- nagyon sok pusztítás érkezett egy országra, ezért túl sok az üres földterület, viszont visszavágásra nincs lehetőség ==> lead bizonyos területet a Császárnak, ami által csökken az értéke. Ez védekezési funkció lehet végső esetre.

Viszont nem lehet felvenni, és korlátozni lehetne, hogy mondjuk az összesnek csak az x%-át lehessen leadni a visszaélések miatt.
Remélem elképzelhető a dolog, és nem kerül a szemetesbe túl gyorsan :)

Lásd hasonló felvetést már vagy 50-szer, mindegyik alkalommal az lett írva rá, hogy nem lesz ilyen.

Javaslom, hogy ha valaki újonnan érkezik a fórumra, akkor annyi minimum tisztelet tanusítson a többiek iránt, hogy elolvassa, hogy eddig mikről volt szó. Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 21:08.