![]() |
Személyiségek módosítása
Halik!
Bocsánatot kérek ha már létezik ilyen fórum! A személyiségeket jobban ki kéne emelni! Én úgy gondolom,hogy mindennek lenne egy kis plussz előnye, itt főképpen a Tudományra értem, tudom így kicsit már túl "tápnak" tűnik,de belegodolva nem hülyeség. Igaz ezzel a többbszemélyiségű orik nagyobb elönyre tesznek szert,de vegyük ez kis ösztönzésnek hogy nekünk is legyen egy kis kék számocskánk:) A javaslatom: Minden személyiség után kapjon +5%-ot a tekercs írási maximumra! Mégpedig: -Kersekedő: Gazdaság-ra -Tolvaj: Tolvajlás-ra -Varázsló: Mágia-ra -Harcos: Sztem már kapott eleget, de 2%-ra lehetne növelni és 15%-re -Tábornok: Hadügy-re -Vándor: Hadügy-re<==módodsítom: Ipar-ra -Gazdálkodó: Bányászat-ra ill Mezőgazdaság-ra (vagy csak az egyikre) -Tudós: Még mit nem! Nem kap semmit:) Vagy -1% helyett -5% a tekercs írás költsége -Túlélő: vagy a Lakáshelyzet vagy pedig a Mezőgazdaság-ot javaslom Vagy ha túl tápnak itélik, akor azt javaslom, hogy alapból az adott Tudományoknál 5%-ról indűljon ami elophatatlan, vagy mintha faji lenne, amelyik szimpatikusabb vagy kivitelezhetőbb:) AVP |
Quote:
Ha pl. kapna mindenki +5% védett tekit akkor az gnóm tudósnál 3személyiség esetén 70% az adott dolgokra? Ez már azonnal felborítaná a játékot. A személyiségeket jól használva jó kis dolgokat adnak, az ösztönzés, h legyenek kis kékek így is megvan, mert már 2személyiséggel rögtön könyebb boldogulni. Ha ezek a változások megtörténnének (SZVSZ nem fognak) azonnal mennék át gnómba! Szerinted mások nem gondolnák meg? |
Hmm
Igaz azért ítam hogy kicsit tápos lesz... És 60%ot akartál írni, gonolom Jogos leismerem! Csak kicsit többet akartam kihozni a belőlük:) |
Quote:
|
Hát igen belefér:)
Én sem voltam a toppon:D Hmm Azszem kicsit félreértettél egyik résznél: Az alap 5%-ot(ami ellophatatlan) úgy értettem hogy a faji max-on túl nem megy! Csak ha szétlopnának akor 0tekinél is 5%on van, amúgy ez nem sok "táp" mert 150tekinél megvan az 5%,de viszont 30%nál már 4650 hanem csak 3250 teki kell. És ez nem olyan vészes módosítás...(Szerintem), de mégis kiemeli ami vagy(miniméliasan). AVP |
Módisítottam a Vándor személyiséget!
|
Nem sikerült meggyőzni arról, hogy bármiféle módosítás szükséges lenne.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:11. |