![]() |
Színesebb hódító
A játékban ugyebár nincs olyan sok szín.Ez nem is akkora baj,hiszen nem ezek jelentik a játékban a döntő élvezetet.:)
Most a készültségre gondoltam,hogy azon lehetne kicsit fényesíteni. Pl. amikor tolvajokkal végezzük a dolgainkat : Egy piros csík egyre kisebb és 50% alatt vége a mókának. Mi lenne ha: 0%-ig lehetne vinni a készültséget,hisz azért van ,hogy levigyük:D (természetessen akkor egyszerre több menne le a készültségből és egyszerre több is menne fel, hogy a mostanival arányos legyen) -"ugyan olyan csak jobb" A készültség csíkja: 100%-on zöld lenne 70%-on és az alatt citromsárga 40%-on és az alatt narancssárga 10%-on és az alatt piros 0%-on nincs semmi - Ez egy javaslat, de szerintem nem rossz.:D Így véleményem szerint nem csak szebb,de praktikusabb is lenne a készültség . |
Quote:
|
Nem egészen értettem a készültség fogyást: 0%-ig lehessen lopni, vagy egyszerűen csak a színskála a lényeg. Mert a 0-ig lopás nem jó ötlet, de ettől eltekintve a másik tetszik. Mondjuk a mostani állapot se bonyolult, hogy megnézni milyen hosszú a piros csík, ne adj' Isten elolvasni, hogy hány % a készüli, de akkor is tetszene:)
|
nekem is tettszene, bár 50% ig lehesen lopni és annál legyen már piros a csík :)
|
A készültségfogyás alatt értsétek azt ,hogy ugyan az ami most van
Csak nem 49 hanem 0% nál nem tovább, és persze a több szín ;) |
De természetesen lehetne így is ,hogy 50%
és úgy a színjelzések Ami a többségnek tetszik :) |
50%-ig lopni, mint most, és nem feltétlen kell ott piros legyen. Elég 40 alatt, akkor mesziről látod, hogy a kedves varis utóhatása még nem múlt el:)
Elvégre akkor van vész, nem ha mohóságodban lementél 50% alá kicsivel:D |
nekem teccik így, nem kell csík. tudok olvasni:))
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |