![]() |
Amnesztia 1/2 évente :)
Sziasztok!
Tudom viszonylag kevés emberkét érint, de azért feldobom a témát hátha :) Szóval vannak ugye azok a fránya írásjogmegvonások amivel ugyan együtt lehet élni, de minek? Vannak régi sérelmek amik, hirtelen felindulásból valami szörnyű tartalmú levelek formájában csapódnak le, minek következtében az akinek ez a dolga hirtelen felindulásból kivág a játékból 168 körre és soha többé nem tudsz fórumozni, zöldezni még a szöviknek sem. A magam részéről átestem ezen így tudom, hogy a hirtelen felindultság elmúlásával a "csúnya szám" is elmúlik. A lényegre térve mi lenne, ha félévenként visszakapnák az írásjogukat az országok? Sztem az a fél év biztosan hatásos lecke a jövőre nézve. Ha meg valaki annyira nagypofájú ugyis tud regelni valami orit, hogy folytassa a pofázását. |
Quote:
|
Quote:
Sztem egy automatizált rendszer jobb lenne, persze csak egy vagyok a számos elítélt közül :D Egyébként meg ugy tudom, hogy VIP köröket vontok le ha valakinek visszaadjátok a jogát. Ez pedig szintén nem az amire az ember vágyik, mivel a kitiltásakor sincs senkinek fellebezési joga, így az egész picit egyoldalú. Ugy érzem bőven elég bünti a 1/2 év. Egyébként nem sértődöm meg akkor sem ha azt írod, hogy ez tutira nem lesz :D Csak felvetettem hátha a jövőben esetleg ;) |
Quote:
2, Nincs levonva senkitől semmi vip kör, ezt nem tudom honnan vetted, ez butaság. 3, Fellebbezési lehetősége valóban nincs, megelőzni viszont bárki meg tudja, ha betartja a szabályokat. 4, Nem lesz ilyen valóban. :) |
......
na jó, inkább nem írok semmit :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:13. |