![]() |
Óriás túlélő személyiséggel?
Üdv mindenkinek!
Bár óriásról elég sok szó esett már, az nem tiszta nekem, hogy az óriás túlélő személyiséggel és az óriás specvarija (szieszta) hogyan viszonyulnak egymáshoz. A kettő kiegészíti-e egymást, vagy a túlélő személyiség tök fölösleges a szieszta miatt, mert az többet fog? (legalábbis toliktól, vari az más dolog). Előre is kösz a válaszokat:) |
Quote:
|
Akkor ez azt jelenti, hogy mondjuk a tekercslopásnál, ami ugye 80%-kal kevesebb, ha fenn van a szieszta, a maradék húsz százalék lesz lopható, de 30%-kal kisebb hatásfokkal a túlélő miatt?(remélem elég érthetően írtam le:)
|
Quote:
Viszont amit írtál az a varázsló gyilkolásra igaz! |
a túlélő csak a varigyilkolások ellen véd.
ha az értékek összeszorzódnak, akkor úgy van, ahogy írtad. Quote:
|
Colony, Bogár: köszönöm:))
|
Üdv. mindenkinek!
Olvasgattam az óriás/túlélő kérdéseket és válaszokat és gondoltam rákérdek hátha tud valaki egy jó tippet a köv. kérdésemre: egy óriás orit szeretnék indítani mondjuk 1 szövetségessel tehát 2-en alkotnánk egy szövit. Nekem milyen személyiséget ajánltok és milyen faj/személyiség legyen a társam,hogy kiegészítsük egymást és milyen felállásokkal? Elnézést kérek ha hülye a kérdés. (Kezdők lennénk) Előre is köszönöm. |
Quote:
Hátha nagyon kezdők vagytok akkor kereskedő, de egyébbként túdóst ajánlanék. Ha ketten maradtok, talán az óriást a varázslók irányába kéne fejlesztened túdósként a szövetségesed meg tolvajok irányába(elf, ember, fél-elf) tolvaj személyiséggel. |
Óriás/tudós milyen felállásban elit vagy íj/ló és a tolvaj?
Köszönöm a válasz! |
Kezdőként szerintem ij/toroyban/ + elit felállásba nyomd, békésebb;)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:40. |