Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   ki meddig bírja...? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=535)

vonos82 05-28-2006 12:43

ki meddig bírja...?

Kíváncsi lennék, ki meddig bírja nézni, hogy szétverik az oriját!

Jelenleg űlök a gép előtt, egy szövim sem elérhető sem MSN-en, sem mobilon, és nézem, hogy mi folyik szegény kis peonjaimmal...

Bámulom az esőt, nyitok egy sört, és a kellemes, együtt töltött percekre gondolok, amit itt, e nyamvadt monitor előtt töltöttem el a kis orimmal...

Szip!

Senki 05-28-2006 12:50

Leginkább azon múlik hogy tudok-e legalább akkora kárt tenni az országában amit az enyémben tett... ha igen, akkor nincs baj mert megadom neki azt amiért kapart. Ha nem, akkor örjöngök, mert nem tudok mást csinálni :D szóval amikor leverik a termelő országomat akkor dühöngök, ha lelopják pl egy orkomat tekire, akkor is, mert az ellen nem lehet védekezni, mert rögtön tehetetlenre vertek vele... (illetve egy lopásszáriával még nem, de nem egyszer fog lehúzni mert a legtöbb tolis ilyenkor vérszemet kap és tapintatlan pénzéhes spoiler lesz belőle :D , pláne ha 8 körre van az drága...) :cool:

Ati 05-28-2006 12:51

miért csak nézed? Miért nem teszel esetleg ellene valamit? :D

vonos82 05-28-2006 12:53

Kap a szövi, ha elérhetőek lesznek, az fix!

Próbálom menteni, ami menthető, pakolok a piacra!

Senki 05-28-2006 12:53

mert lehet, hogy nem tud? :D

vonos82 05-28-2006 12:55

Quote:

Originally Posted by Ati
miért csak nézed? Miért nem teszel esetleg ellene valamit? :D

Szeretem nézni:D

a varison keresztül van rajtam kapu => nem tudom gombözni, a tolijaimat felfedték, és várom a seregeket => egy útom, de hál' Istennek hívtam segítséget :D

Kár, hogy SZVSZ így is be fognak férni...

:D

Cassandra 05-28-2006 13:02

Ha nem tudok ellene tenni viszonylag sokáig tűrök... egy idő után diplomatikusan el próbálom intézni a dolgot ződben, de ha tudok, akkor annyi kárt okozok, amennyit csak lehet, ha nem neki, akkor valamelyik szövijének...:D:p

Tudom kicsit szuicid hajlamu vagyok:D

Senki 05-28-2006 13:02

vonos: te mazochista... :D én minimum örjöngenék és megpróbálnám összemobilozni az egész szövit :D:D:D

vonos82 05-28-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by Senki
vonos: te mazochista... :D én minimum örjöngenék és megpróbálnám összemobilozni az egész szövit :D:D:D

Említettem, nem elérhetőek :D

Mennék én hazakisérni, de mondom, csak egy sereg jön...

Ha elundulok, gondolom, ős is visszakisér, a másik hadis (ha van, vagy akár az eddig ismeretlen tolis) jön keresztben!

Milán™ 05-28-2006 14:35

Elég idegesítő bír lenni amikor egy hete lopják a termelő törpémet azt alig bírok pénzt csinálni hiába termelek de hát nagyon nem bírok m it csinálni.Ilyenkor én is csak várok és ha nagyon nem akarja abbahagyni én is probálok diplomáciázni.

All times are GMT +1. The time now is 18:50.