Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Hódító frissitése a mai igényekhez (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=5122)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-18-2024 19:53

Hódító frissitése a mai igényekhez

Sziasztok!

Egy forradalmi ötlet jutott eszembe , hogy játszhatobbá tegyük a szeretett játékunkat.

Más játékokból hoznék át remek ötleteket persze amit leirok az egy példa , ötlet és persze ez rengeteg munka lenne a fejlesztésre és idő , de szerintem megérné és izgalmasabb lenne a játék!

Ugye a vip köröket sokmindenre nem használjuk csak kopik 1 körönként. Olyan dologra gondoltam , hogy vipér lehessen mondjuk boostereket venni. Gondolok olyanra pl .:

Lakosság booster
Barakkhely booster
Torony booster..... Stb.

Ezeket lehetne időhö kötni 1 hetes , 1 honapos 6 honapos... Vagy körökhöz kötni

Az árak nyilván minél hoszabb időre veszik annál olcsobb lenne.
A különféle boostereknél lehetnének külön szintek igy százalékba mást adna. De persze ez az egész komoly tervezést kiván. És persze Atinak kell elsősorba tetszenie és persze kiváncsi lennék mit szolna ehez a nagyközönség :)

Gondolatinditonak kb ennyi !

Ati 11-19-2024 09:49

A mai igényekhez?

A mai igény a pay-to-win lenne? Fizetsz és nyersz? Ahol egy 25 éves tapasztalat nem veszi fel a versenyt egy frissen regisztrálóval, akinek ugyan fogalma sincs a játékról, de sok pénzt tud rákölteni?

Ez utóbbinak nem lennék ellene :D , de azt nem látom, hogy miért ez lenne a mai igény, vagy hogy a meglévő játékosok miért örülnének annak, hogy esélyük sem lenne felvenni a versenyt a frissen érkezőkkel.

Tsobi 11-20-2024 09:13

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 310704)
Sziasztok!

Egy forradalmi ötlet jutott eszembe , hogy játszhatobbá tegyük a szeretett játékunkat.

Más játékokból hoznék át remek ötleteket persze amit leirok az egy példa , ötlet és persze ez rengeteg munka lenne a fejlesztésre és idő , de szerintem megérné és izgalmasabb lenne a játék!

Ugye a vip köröket sokmindenre nem használjuk csak kopik 1 körönként. Olyan dologra gondoltam , hogy vipér lehessen mondjuk boostereket venni. Gondolok olyanra pl .:

Lakosság booster
Barakkhely booster
Torony booster..... Stb.

Ezeket lehetne időhö kötni 1 hetes , 1 honapos 6 honapos... Vagy körökhöz kötni

Az árak nyilván minél hoszabb időre veszik annál olcsobb lenne.
A különféle boostereknél lehetnének külön szintek igy százalékba mást adna. De persze ez az egész komoly tervezést kiván. És persze Atinak kell elsősorba tetszenie és persze kiváncsi lennék mit szolna ehez a nagyközönség :)

Gondolatinditonak kb ennyi !

szia Gárdi!

Hogyan kellene ezt elképzelni? Megvásárolsz 336 körre Ház- / Barakkférőhely x2?

Ha már vásárlás: olyasmit el tudnék képzelni, hogy megvásárolni magadnak 1 hónapra egy specifikus pozitiv egyedi időszakot, cserébe VIP kör + jobban hat rád az aktuális egyedi időszak negativuma (pl. Járvány - nagyobb az esélye, hogy megbetegszel - Különadó - többet kell kicsengetni, stb.)

Kohonen 11-22-2024 19:06

Negatívért te fízetnél?

Lovas + egy életen át mondjuk ;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-23-2024 20:07

Csak egy gyors ötlet volt amugy egy kis játékfeldobásra. Persze nem azt mondtam , hogy mindent is bele kéne tenni. Pl akárcsak a népesség buustert. 10/20/30% x vipér. És lehetne szervert bármit venni , fejleszteni , hogy stabil legyen a játék.

Ezzel azt érnénk el hogy gyorsabban lehetne egy vesztes csata után helyreállni vagy nagyobb szakadékokat áthidalni. Ilyesmire gondolnék.

All times are GMT +1. The time now is 10:54.