![]() |
Helytartó beállítása
Az imént olvastam végig az összes helytartó szóra keresve kidobott témát de sajnos nem találtam megoldást.
Régóta próbálkozom már de nem jövök rá a beállítás helyességére. Következő dolgot szeretném elérni: Az aktuális helyet a barakkban töltse fel a helytartó egy adott egységgel(pl. lovast) úgy, hogy a barakkokban levő helyből maradjon meg mondjuk 1000 hely ahova alap katonát képezzen folyamatosan. Az alap katonákat naponta el akarom adni így ott folyamatosan termeljen a szabad helyeken túl is. Ennek az lenne a lényege, hogy amikor építek még barakkot akkor ne nekem keljen újabb lovas képezni a plusz helyre hanem ezt helyettem a helytartó kezelje. Ha nem lehet ezt megvalósítani akkor megértem csak valaki magyarázza meg, hogy miért nem mert a HT súgója szerint nekem egy megoldható lenne. Jelenleg ez a beállítás: Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre. pipa Katonák automatikus továbbképzése lovassá, a szabad barakkhelyekre. pipa Katonák automatikus továbbképzése varázslóvá, a szabad templomhelyekre. pipa Katonák automatikus továbbképzése tolvajjá, a szabad kocsmahelyekre. pipa 1000 barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez. Egy körben képezhető alap katonák száma: 33 Alap katonák képzése a szabad helyen túl is. pipa Az már csak hab lenne a tortán, hogy a teljes körönkénti fegyvertermelést használja a HT alap katonára ha megvan a szükséges lovas, ha pedig nincs akkor 1/3 alap katona és 2/3 lovas továbbképzés legyen a felhasználása. Súgó szerint egyenlő darabszámban képezné a lovast és a katonát ha mind a kettőt képezheti de valójában csak alap katonának indít képzést. |
33*20=660, egyszerre max ennyi alap katonát képez a 20 kör alatt. Ez az első dolog, ami szembe ötlik, hogy nem illik bele a leírt célokba.
|
Quote:
|
Van egy olyan beallitas is hogy mennyi helyet tartson fent alap katonák képzésére, emellé beállitod a lovas képzést meg a katona képzést, kipipalod a katonák a szabad helyen túl opciót és az utolsó (altalad emlitett 1000 helyre) csak katonakat fog képezni. Ha épitesz barakkot akkor lesz hely új lovasoknak, ha hullik el belölük továbbképez.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |