![]() |
Dragako
Sziasztok!
Tortent tegnap, hogy visszavettem sajat dragakovemet a piacrol: 2015-10-16 14:48:02 A piacon eladtál 125.020 drágakövet 2.000 arany áron, ez összesen 250.040.000 arany bevételt jelent. Volt a rakimban kb 9k ebben az idoben, igy fogtam es tisztan emlekszem, 136.000 kavicsot visszaraktam max aron. Kb 3 ora mulva megnyitom a piacot, a dragako sehol. Kerdes, hogy hova tunt? - a penzem nem nott, tehat nem vettek meg (+ ha meg is vettek volna, annak ki kellett volna lengetnie az arfolyamot avagy megjelennie a piacon) -a rakim nem volt tele ekkor, igy bent nemigen felejthettem Otleteket varnek, mert bar foldhoz nem vag, volt munkam benne, amit nem szivesen latnek veszni hagyni. Ts |
Egy vezetosegi 'huzd meg a fulem' avagy 'kabbe' jol esne azert.
Lassan eltunik minden nyoma, igy meg segitseget sem fogok tudni kapni, ha ugy adodik. |
Vezetőségi? Ilyen szinten nincsenek naplózva az események, hogy mi az, amit tényleg piacra teszel; mi az, ami esetleg körváltáskor nem fér el raktárban, és amiatt elveszik; mi az, amit a kincstárban eladsz stb.
|
Quote:
Quote:
Esetleg otlet mi tortenhetett? Mert el nem adtam, el nem veszett es a rablobandak sem vittek el. |
Quote:
Amiről nincs esemény, az a raktárakban el nem férő áru elvesztése. Emiatt esetleg elképzelhető, hogy nem annyit tettél vissza a piacra, amennyit szerettél volna, és a maradék elveszett? A kincstárban eladásról sincs külön esemény, de arra emlékeznél, ha ott eladtad volna. |
esetleg emberhiány?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezért nem értem a dolgot: el nem adtam, hisz a pénzem nem nőtt drasztikusan, el nem rabolták, mert egyrészt 3 óra telt el a kirakás és az észrevétel között, másrészt én alakítottam a piaci árakat és másnak nem volt készlete ahhoz, hogy bármiképpen veszélyeztesse ezt a mennyiséget. Bent nem hagytam, hisz a rakimban csak az a 6 környi termelés volt, aminek lennie kellett + tisztán emlékszem arra, hogy az össszeset kiraktam. |
All times are GMT +1. The time now is 09:12. |