Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Dragako (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4928)

Tsobi 10-17-2015 11:29

Dragako

Sziasztok!

Tortent tegnap, hogy visszavettem sajat dragakovemet a piacrol:

2015-10-16 14:48:02 A piacon eladtál 125.020 drágakövet 2.000 arany áron, ez összesen 250.040.000 arany bevételt jelent.

Volt a rakimban kb 9k ebben az idoben, igy fogtam es tisztan emlekszem, 136.000 kavicsot visszaraktam max aron.

Kb 3 ora mulva megnyitom a piacot, a dragako sehol. Kerdes, hogy hova tunt?

- a penzem nem nott, tehat nem vettek meg (+ ha meg is vettek volna, annak ki kellett volna lengetnie az arfolyamot avagy megjelennie a piacon)
-a rakim nem volt tele ekkor, igy bent nemigen felejthettem

Otleteket varnek, mert bar foldhoz nem vag, volt munkam benne, amit nem szivesen latnek veszni hagyni.

Ts

Tsobi 10-18-2015 12:04

Egy vezetosegi 'huzd meg a fulem' avagy 'kabbe' jol esne azert.

Lassan eltunik minden nyoma, igy meg segitseget sem fogok tudni kapni, ha ugy adodik.

Ati 10-18-2015 14:46

Vezetőségi? Ilyen szinten nincsenek naplózva az események, hogy mi az, amit tényleg piacra teszel; mi az, ami esetleg körváltáskor nem fér el raktárban, és amiatt elveszik; mi az, amit a kincstárban eladsz stb.

Tsobi 10-18-2015 18:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 308924)
Sziasztok!

Tortent tegnap, hogy visszavettem sajat dragakovemet a piacrol:

2015-10-16 14:48:02 A piacon eladtál 125.020 drágakövet 2.000 arany áron, ez összesen 250.040.000 arany bevételt jelent.

Volt a rakimban kb 9k ebben az idoben, igy fogtam es tisztan emlekszem, 136.000 kavicsot visszaraktam max aron.

Kb 3 ora mulva megnyitom a piacot, a dragako sehol. Kerdes, hogy hova tunt?

- a penzem nem nott, tehat nem vettek meg (+ ha meg is vettek volna, annak ki kellett volna lengetnie az arfolyamot avagy megjelennie a piacon)
-a rakim nem volt tele ekkor, igy bent nemigen felejthettem

Otleteket varnek, mert bar foldhoz nem vag, volt munkam benne, amit nem szivesen latnek veszni hagyni.

Ts

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 308927)
Vezetőségi? Ilyen szinten nincsenek naplózva az események, hogy mi az, amit tényleg piacra teszel; mi az, ami esetleg körváltáskor nem fér el raktárban, és amiatt elveszik; mi az, amit a kincstárban eladsz stb.

Koszonom.

Esetleg otlet mi tortenhetett? Mert el nem adtam, el nem veszett es a rablobandak sem vittek el.

Ati 10-18-2015 19:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 308928)
Koszonom.

Esetleg otlet mi tortenhetett? Mert el nem adtam, el nem veszett es a rablobandak sem vittek el.

Az összeset el nem adtad, mert arról lenne esemény, ahogy a rablóbandáról is.

Amiről nincs esemény, az a raktárakban el nem férő áru elvesztése. Emiatt esetleg elképzelhető, hogy nem annyit tettél vissza a piacra, amennyit szerettél volna, és a maradék elveszett?

A kincstárban eladásról sincs külön esemény, de arra emlékeznél, ha ott eladtad volna.

Merengő 10-19-2015 17:52

esetleg emberhiány?

Tsobi 10-19-2015 18:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 308931)
esetleg emberhiány?

Foglalkoztatottság : 37% :p

Merengő 10-21-2015 19:50

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 308932)
Foglalkoztatottság : 37% :p

azért mert a néphiány miatt már a templomaid se mentek pl?

Tsobi 10-31-2015 17:36

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 308936)
azért mert a néphiány miatt már a templomaid se mentek pl?

Akkor épp kati-termelő üzemmódban voltam, lehetetlen, hogy népességhiányom alakuljon ki.

Tsobi 10-31-2015 17:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 308929)
Amiről nincs esemény, az a raktárakban el nem férő áru elvesztése. Emiatt esetleg elképzelhető, hogy nem annyit tettél vissza a piacra, amennyit szerettél volna, és a maradék elveszett?

Lehetséges lett volna, ebben az esetben viszont a rakinak fullon kellett volna lennie - de nem volt.

Ezért nem értem a dolgot: el nem adtam, hisz a pénzem nem nőtt drasztikusan, el nem rabolták, mert egyrészt 3 óra telt el a kirakás és az észrevétel között, másrészt én alakítottam a piaci árakat és másnak nem volt készlete ahhoz, hogy bármiképpen veszélyeztesse ezt a mennyiséget.

Bent nem hagytam, hisz a rakimban csak az a 6 környi termelés volt, aminek lennie kellett + tisztán emlékszem arra, hogy az össszeset kiraktam.

All times are GMT +1. The time now is 09:12.