![]() |
Sajnos sem az aktiváló kódokat nem kapom meg,de van hogy 1 nap késsel csak megérkezik. :(
A megadott e-mail helyes,többször is ellenőriztem.Eddig nem volt soha ilyen gondom... |
Quote:
(Közel egy hete jeleztük egyébként az adott szolgáltatónak, hogy valamit kezdjen a szűrésével, mert ez így nagyon nem jó. Válaszra várunk.) |
Értem és köszönöm a gyors választ.Gondolom ennél a szolgáltatónál vagyok én is. :)
Hol kell jelezni nekik? |
Quote:
(Arról a szolgáltatóról van szó, igen. Megnéztem a címed, mielőtt válaszoltam. :) ) |
Köszi!Írtam nekik,de lehet ők sem kapják meg... :D
|
Már gondolkoztam rajta, hogy írok róla egy általános hírt, de előbb a háttérben velük próbálom megbeszélni. Az biztos, hogy az utóbbi hetekben vezettek be valami újítást, aminek részeként a maillog tanulsága szerint kb a levelek 90%-át nem kézbesítik.
|
Pár nappal ezelőtt kaptam egy levelet,mely szerint a szabadságon lévő országomból loptak... :D
Kicsit megijedtem és rögtön ellenőriztem az orit,ami persze szépen aludt. Azért elég idegesítő így játszani,főleg,hogy nem tudok új orikat csinálni. Pedig hosszú idő után újra van kedvem Hódítózni. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:50. |