Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Barakkban lévő eltűnt seregnek nincsen nyoma. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4857)

nagykosza 05-11-2014 13:35

Barakkban lévő eltűnt seregnek nincsen nyoma.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Csacsamó játékos néven játszom számom 343460.
Mai nap folyamán azt vettem észre,hogy 10 k ló egységemből közel 2 k ló eltűnt,úgy hogy barakkban volt bőven hely nem is dezertáltak,és folyamatosan igényelt Helytartóm sem rakta fel a piacra.Csaták voltak,de nem nagy veszteséggel és pótolva is lett a lovasságom egy része.
Nem találkoztam személy szerint ehhez hasonló esettel, a Hódító játékban.
Más stratégiai játékban (grepolis) előfordult hiba lépett fel szerverben,de ezt kijavították a nem általam elkövetett kárt pótolták.
Kérném szépen ennek kivizsgálását.

Tisztelettel:Csaba

werden 05-11-2014 19:58

Quote:

Originally Posted by nagykosza (Post 307751)

Mai nap folyamán azt vettem észre,hogy 10 k ló egységemből közel 2 k ló eltűnt,úgy hogy barakkban volt bőven hely nem is dezertáltak,és folyamatosan igényelt Helytartóm sem rakta fel a piacra.Csaták voltak,de nem nagy veszteséggel és pótolva is lett a lovasságom egy része.
Más stratégiai játékban (grepolis) előfordult hiba lépett fel szerverben,de ezt kijavították a nem általam elkövetett kárt pótolták.

Hát nézd meg hogy a pipa meg van e a HT oldalon a pacik mellett...van olyan hogy kinyomja az ember.

Merengő 05-11-2014 22:13

Quote:

Originally Posted by nagykosza (Post 307751)

Tisztelt Csaba!

Kerem ellenorizze, hogy a fent emlitett seregekben mennyi lovas hullott el es kerem nezze meg, hogy nem e kapott meszarlast az elmult napokban. Ezeknek a fugvenye okozhatja az emlitett lovashianyt. Erdemes meg megnezni az utolso 3 nap esemenyeit esetleg valamilyen dezertalas elkerulte a figyelmet. A helytarto csak az el nem fero egysegeket tudja eladni, ha nem mukodnek a barakok korvaltas kozben az dezertalashoz fog vezetni. ezt okozhatja hosszabb tavu ehezes, ellenseges gyujtogatas vagy emberlopas. Amikor on benezett az orszagba a dezertalas miatt lehetett rendben nepesseg szempontjabol.

nagykosza 05-12-2014 00:26

Reggel még megvolt az egységem utána tűnt el és nem volt barakk hiányom sem hogy helytartóm piacra vagy dezertáltak volna...

Ati 05-12-2014 07:33

Ha népességhiány miatt elmennek, akkor arról eseményt kapsz, és az eseményeidben ennek utána tudsz nézni.

Ha nincs eseményed róla, akkor vagy lefokoztad őket, vagy teljesen természetes elhullás áldozatai lettek.

Ez utóbbi az összes csatakor, valamint az összes csatára és segítségre való utazás közben előfordul.

"Ne feledd azonban, hogy néhány katona útközben meghal: csapdába esik, megfagy, éhenhal... A veszteségekkel előre kell számolnod!" (Háború súgó)

nagykosza 05-12-2014 09:52

Nem értitek közel 2 k lóról van szó és nem nem 50 vagy 500 egységről...S ez mind egy délelőtt eltűnt,hadis vagyok minek fokozzam le az egységet teljesen nonszensz...

All times are GMT +1. The time now is 03:01.