![]() |
Parányi varázslási rendszer módosítás
Sziasztok!Üdvözlöm Attit és a teljes Hódító stábot!
Volna egy kis ötletem.Tudom,hogy nincs fejlesztési időszak,de volna valami javítási javaslatom.A jelenlegi varázslási rendszerben elég komoly hátrány fedezhető fel,ugyanis ha például gömbözni akar valaki és elkészül a gömb,nem tudja egyből egy mások ori sorszámát beírni.Ilyenkor mindig vissza kell lépni a böngészőben,ami kellemetlen.Szerintem a nem ártó varázslatok (ezekhez egyértelműen a mostani rendszer kell,mert többször ártózzuk ugyanazt az orit) estében teljesen ki kéne iktatni a legutolsó ablakot (amelyben írja,hogy varázsol) és helyette az alvilági rendszerhez hasonlóan megjelenne a kis sorszámos mező is.Ha jobban bele gondolok,egyszerűbb lenne,ha azt mondanám,hogy jobb lenne,ha a lopási rendszerhez hasonló lenne a varázslás is.Szeritnem sokat könnyítene és parányi változtatást igényel. Szóljatok hozzá bátran,kiváncsi vagyok a véleményetekre! Előre is kösz! |
Nem látom értelmét. Ha a környékemen lévő orikat gömbölgetem ugyis átugrok a pontlistába.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
De gonosz vagy, most szépen letörted az újonc lelkesedését :D
|
Quote:
Tiédre is kíváncsi ;) |
Quote:
|
Az én véleményem az, hogy sokan azt hiszik, hogy mivel már régóta játszanak, és fórumoznak mindent megtehetnek itt...
Poénkodni lehet, de csak megfelelő mértékben... A téma szerintem jó, csak nem a gömbökkel kapcsolatban... Amikor valamilyen hosszabb távu varázslatot rakunk fel, akkor ha sikeres akkor a varázslatok választása ablakba dobjon vissza, ha nem sikerült akkor maradjon annak a varázslatnak a körválasztó részén... Eléggé fárasztó(főleg ha az embernek lassabb nete van) hogy egyik ablakból a másikba ugrál tök fölöslegesen... Ez csak kényelmi szempontból szolgálna egy kis változással. |
Quote:
Igazad van a téma felvetése jogos és én magam részéről támogatnám is mert valóban kényelmesebb lenne. Csokibácsival meg nem kell foglalkozni, mindig vannak akik csak azért szólnak, hogy olvashassák magukat;) Én is ilyen vagyok többek közt :D De legalább a témához is hozzáfűzök valamit :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:49. |