![]() |
Előre beállított szabadságnál nem ment el szabadságra az ország
A szabadság feltételeinek megfeleltem, és nem tette el a rendszer az orit szabira:
Utolsó támadó akciód ideje: 2013-09-24 13:29:52 Beállítottam, hogy menjen el szabira, és 16.29-kor nem tette el szabira a rendszer az orit. Ha visszavontam a kérelmet, manuálisan el tudtam tenni. |
Quote:
Nem 16.29-kor kellett volna elmennie szabira, hanem a 16.29-et követő körváltáskor. Ez eddig is így működött, a szabira menetel időpontja (a feltételek változását leszámítva) változatlan maradt. |
ok köszi, akkor majd figyelek erre
|
Ennyit azért javítanék akkor a súgón:
A szabadság feltételei: az elmúlt 3 órában nem végezhettél tolvajakciót, ártó varázslatot, nem indíthattál katonai támadást, valamint nem lehet kiküldött sereged (támadásra, segítségre, vagy támadásban segítésre küldve), és még legalább 25 kör kivehető szabadsággal kell rendelkezned. Ha nem felelsz meg ezeknek a feltételeknek, akkor a szabadság gomb megnyomásával csak JELZED szabadságrameneteli szándékodat, ami az előző feltételek teljesülését követően, a következő körváltáskor fog életbe lépni, a szabadág 5 órás minimuma onnantól kezdődik. |
All times are GMT +1. The time now is 16:12. |