![]() |
Klánadatok-=1A=-
Sztem jó ötlett lenne az hogy ne csak a klánvezér láthassa hogy milye van egy klánnak hanem a tagok isIde értem ilyeneket hogy seregek,mennyi hekin van a klán, mennyi készpénz az orikban összesen stb.
Na várom a válaszokat:) |
Kicsit fura...
Hát ez kicsit furának tűnik.Elsősorban jelenleg a vezér sem látja,hogy hány hekin van a klán meg hogy mennyi az összpénz...Ehhez nagymértékű változtatás kellene,és nem lévén fejlesztési időszak,feltételesen számba sem veszik...
|
Quote:
|
Quote:
Én most vezér vagyok... Amiben más ez az állapot, az az, hogy tudok indítani sereget, tudok kirúgni embereket és tudom törölni a fórumot :D Szóval nem vágom, hogy most mi van :D |
hát ez a topic nekem is rejély :D
|
Klántámadás inditásnál meg lehet nézni a szövetség össz seregét. gondolom arra gondolt, hogy legyen ilyen menüpont ahol minden adat együtt van és mindeki láthatja
|
Quote:
As leader, you can send your alliance's full army to war from here. The following troops are at your service: Send Unit Can be sent On vacation Soldiers: 0 0 Attackers: 0 0 Horsemen: 0 0 Archers: 0 0 Elites: 0 0 Jah, hogy erre gondolt... Nemtökmind1? :D Csináljátok szavazásra a klánt, mindenki szavazzon körbe, és bármikor, bárki lehet vezér, csak magára kell szavaznia, így neki 2 szavazata lesz. Amikor már nem kell neki a vezérség, akkor visszateszi az ő emberére a szavazatot... Ennyi... |
azt tom hoygy nem lehet látni mennyi hekin van csak a sereget de ezeketilyen plussz lehetőségeknek írtam be.ennyi:)
|
Quote:
A közös heki felesleges adat szerintem, viszont a klánvagyon az nem felesleges. Erre pont nemrég írtam egy javaslatot egy másik topicban. |
All times are GMT +1. The time now is 16:06. |