![]() |
piaci limit
Nos:) miután a drágakő ára meg húszszorozódott, a Q ban (én csak ide látok be, de gondolom más szinteken is) erős infláció indult be.
Jelenleg kb 1 hete a katonapiac nem üzemel, mert egyszerűen az elérhető legmagasabb árnál többet ér egy egység. Tetszőleges egység 50000 arany áron kerül ki, és nagyjaból a piacra érkezésekor el is fogy. Tehát szerintem, épp itt lenne az ideje, h az 50000 -es limitet egy kicsit feljebb emeljék:) ez elvileg ügye a csalások megakadályozására lett kitalálva, de jelen esetben éppen a legálisan játszó embereket szivatja meg a legjobban. |
hát példáúl az anarchban tökéletesen mükszik a katoonapiac (a legmagasabb ár 35000 volt amikor utóljára láttam, az pedig néhány órája volt)
és az infláció se nagyon mükszik mindenhol, mert van csopi, ahol fixen tartja a drágakő a 200-es határt, mégsem vannak maxon a piac árak |
Quote:
nem ragaszkodom hozza h mindenhol legyen emelés, vagy ahhoz sem h fix legyen.. nekem az is jó lenne, ha csak a q ban emelkedne, vagy ha valami algoritmus szerint, ha megközeliti a felő határt egy termék, akkor nőne a határ... ezzel ki lehetne védeni a csalásokat is, és ahol nem éri el a limitet, ott nem okozna változást. Minenesetre a Q ban, meghalt a katonapiac, és ez tény:) |
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg tény, h az E ben, régen is probláma volt, h az fontosabb egységek, pl ijjas, elit, nem voltak kaphatóak, mert 50000 ért akármennyit is raktál ki, egyből elfogyott... (mondjuk nem mostanában jártam ott) |
Quote:
|
Quote:
Nehogymá kész katonát kapjanak... :D Teljesen jó, ahogy van most... Ha felemelnénk 75k-ra a limitet (vagy akár 100k-ra is), akkor is ugyanolyan gyorsan elfogyna ezekben a csoportokban a katona.. Hidd el... ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem arrol van szo h milyen draga, hanem arrol h nem lehet kapni. Es ennel egy fokkal azert jobb lenne, ha lehetne kapni, max nagyon dragan... ami szinten relativ. Jelenleg egy kezdo ori 4 dragakobanyaval kereshet koronkent 50000 aranyat... igy megnezve, azert ez nem olyan hude magas ar... foleg mert barmi mast termel, nem keres ennyit... legalabbis a bevetel/felhasznalt hektar alapjan. |
All times are GMT +1. The time now is 13:47. |