Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Segély (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4747)

Barracuda 01-21-2013 19:23

Segély

Az 5. szintre való továbblépéskor a megtakarítások elvesznek, csak a segély alap részét viszed tovább. Ezt írja a súgó
Ez most azt jelenti hogy ha az 1/A-ból fordulok akkor vész el a megtakarítás, vagy ha az 5-ből 4-re lépek?
Csak mert 3.500.000 aranyat felhalmoztam(1 hónap alatt[!!!])és nemtom hogy akkor mi lesz vele szintlépéskor.

Ati 01-21-2013 19:28

Quote:

Originally Posted by Barracuda (Post 302290)
Az 5. szintre való továbblépéskor a megtakarítások elvesznek, csak a segély alap részét viszed tovább. Ezt írja a súgó
Ez most azt jelenti hogy ha az 1/A-ból fordulok akkor vész el a megtakarítás, vagy ha az 5-ből 4-re lépek?
Csak mert 3.500.000 aranyat felhalmoztam(1 hónap alatt[!!!])és nemtom hogy akkor mi lesz vele szintlépéskor.

A lényeget kiemeltem. Az 5. szintRE lépéskor elvesznek. Az 5. szintre csak az 1/A-ból vagy 2/B-ből való forduláskor lépsz, olyankor fog tehát a segélynek a megtakarítás része elveszni. Máskor nem lépsz az 5. szintre, mert eleve onnan indulsz (nulla megtakarítással).

Merengő 01-21-2013 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 302291)
A lényeget kiemeltem. Az 5. szintRE lépéskor elvesznek. Az 5. szintre csak az 1/A-ból való forduláskor lépsz, olyankor fog tehát a segélynek a megtakarítás része elveszni. Máskor nem lépsz az 5. szintre, mert eleve onnan indulsz (nulla megtakarítással).

2/B-ből is lehet 5. szintre lépni.

Ati 01-21-2013 21:39

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 302292)
2/B-ből is lehet 5. szintre lépni.

Teljesen igaz. A lényegen nem változtat, hogy csak fordulással lépsz az 5. szintRE. 6. szint nincs, ahonnan fel lehetne oda lépni. Egyéb 5. szintre kerülési módok:
  • regisztráció, ilyenkor nincs megtakarítás
  • zéróstart, ilyenkor nulla megtakarítással indulsz, hiszen kezdőországot kapsz
  • anarchba átrakás önkezűleg, ez nem számít szintlépésnek
  • anarchba kerülés, ilyenkor 5. szint ugyan, de nem léptél, hanem kerültél
  • újraindulás 5. szinten, ez megintcsak nem szintlépés
Kihagytam valamit? :)

Remedy 01-21-2013 22:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 302293)
Teljesen igaz. A lényegen nem változtat, hogy csak fordulással lépsz az 5. szintRE. 6. szint nincs, ahonnan fel lehetne oda lépni. Egyéb 5. szintre kerülési módok:
  • regisztráció, ilyenkor nincs megtakarítás
  • zéróstart, ilyenkor nulla megtakarítással indulsz, hiszen kezdőországot kapsz
  • anarchba átrakás önkezűleg, ez nem számít szintlépésnek
  • anarchba kerülés, ilyenkor 5. szint ugyan, de nem léptél, hanem kerültél
  • újraindulás 5. szinten, ez megintcsak nem szintlépés
Kihagytam valamit? :)

Ha mar igy megkerdezed, 2/D-bol is lehet 5. szintre jutni. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:27.