![]() |
Átlépés egyik országból a másikba
Tegnap este benéztem Kutty-Kurutty (#569264) országomba, szabiról jött vissza. Néhány perc múlva el is raktam szabira. Ez mind a hodito.hu-n volt. Aztán 1.hodito.hu-n be akartam lépni Redológia (#455305)-ba, és azt az oldalt dobta fel, amit jelszóelíráskor szokott, pedig a böngészőm megjegyezte a jelszavam. Egyik országomba sem tudtam belépni utána. Aztán valahogy sikerült belépnem, nem emlékszem pontosan hogyan. Ma benéztem Kutty-ba, hogy biztos elraktam-e szabira, és megint előjött a jelenség. Most miután Kuttyból kiléptem, 1.hodito.hu-n nem tudtam belépni egyik országomba sem, csak hodito.hu-n. Ennek így kell működnie?
|
Sőt, most sikerült az megcsinálnom, hogy hodito.hun benéztem Kuttyba, utána anélkül hogy rányomtam volna hogy kilépés bepötyögtem hogy 1.hodito.hu, Redológia belépőjével Kutty-ba léptem be.
|
Quote:
|
Ez nem hiba, ez a helyes működés.
"Fontos, hogy amíg a számozott webcímeket használod, addig a szám nélküli, http://hodito.hu webcímet NE használd. Ha mégis használnád, akkor az összes fülön a szám nélküli címen használt ország kerül megjelenítésre." |
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |