![]() |
VIP - csekken (posta)
Sziasztok.
Atneztem a forumot de lehet atsiklottam felette de nem talaltam erre Helpet. az lenne a kerdesem hogy en kulfodi vagyok es VIP-et akarnek hosszabitani. anno szovitarsam fizette be nekem (5eve) akkor beleptem MO-ba es az elso postan neki cimeztem a penzt es o fizette be. de ujra visszaternek az orimmal es cirka 1honapi vip-em van mar csak. Ujra atmennek a hataron az elso postara. es kuldenem a hoditonak a csekket. kerdesem keresem az lenne, hogy tudnatok feltolteni egy kepet kitoltott csekrol hogy mit hova kell irnom?! oO :( :confused: (mielot tanacsolnatok a bankartyast stb errol anyit hogy volt mikor, elso alkalommal igy akartam de az itteni bankrentszerben az ijen atutalasbol akar 2evnyit is vehetenek a szolgaltas hasznalatert (aszem igy mondjak)) Koszi, nagyban segintene egy Kepfeltoltesi kiirt nyomtatvany, mint a magyarazat. de ha nincs mod akkor valhogy csak osszefirkantom :/ |
Belföldi postautalványt kell kitöltened (http://posta.hu/penzugyi_szolgaltata..._postautalvany)
A címzetthez ezt írd: BRATT Kft. 10700079-26363101-51100005 1910 Budapest Ezzel a bankszámlára fog a fizetésed beérkezni. Csak bankszámlára fogadunk el befizetést, hogy minden pénzmozgás nyomon követhető legyen. NAGYON FONTOS! A feladó mellé olvasható módon írd oda az országod sorszámát is! A nyomtatvány hátoldalán van egy "közlemény" rovat, de AZT NEM KAPJUK MEG!!! Csakis az előlapot, tehát mindenképpen a feladóhoz írd oda az ország sorszámát, különben nem fogjuk tudni jóváírni a VIP tagságot, mert nem fogjuk tudni, hogy kinek! Feladó mellé tehát az országod sorszámát is tüntesd fel! Ez nagyon fontos! Mégegy fontos dolog: ez egy nagyon hosszú folyamat! Nem garantált, hogy az egy havi VIP lejárta előtt meg fog történni a tagsághosszabbítás ezzel a módszerrel! |
Quote:
letrehozol egy paypal fiokot ahol regisztralod a kartyad adatait es onnantol kezdve kb 3 kattintas a vip. |
koszi szepen a valaszokat.
-tudok rola hogy ido igenyes, dehat 30napot is megvartam az Uj emailem valtozasa miatt, nemvag agyon engem az ido :P -paypal, megoldhatatlan szamomra :) de mint a forum tpic nyitasanal is feltuntettem Posta.. szoval mas alternativa nem kivitelezheto szamomra, jelen esetben. Koszi szepen a gyors valaszokat :) :rolleyes: :rolleyes: |
a Csekket ma feladtam, postakoltseggel egyutt
7100 -Ft fizettem. 6604 VIP + 496 postakoltseg mindenhova feltuntettem hogy meik orszagom szama. (elore is hatulra is biztos ami biztos) -csak azert irom ide, hogy netalantan aki hasonlo cipobe jar az kapjon infot hogy menyi volt. (ha megerkezik a Vip-em az orszagomba akkor jelzem) :) :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:40. |