![]() |
Feljutás alacsony hektáron
Sziasztok!
A csoportomban nagyon sok (rengeteg) szabadságon lévő ország van, ezért itt nem nagyon van célpont, akire kimehet a sereg. Lassacskán elérem a feljutáshoz szükséges feltételeket, azonban nagyon alacsony hektáron van az országom (<250ha). Így is teljesülni fognak a feltételek (bent vagyok a top 30%-ban), de nem tudom, hogy felsőbb csoportban mire megyek így. Ez a csoport nagyon uncsi, ha valaki támadhatót is találok, attól sem érkezik semmi reakció - bár egyszer az egyik visszaírt. Szerintetek érdemes így felmenni 5-ből? |
Quote:
Érdemes, bizony. Az 5. szint nem azért van, hogy nagy hektárokat szedj össze. Ha nagyon mazochista vagy, akkor megteheted, de alapvetően amint tudsz, érdemes onnan továbblépni. |
Rendben, akkor még kiépítem maxra a meglévő területeket, úgyis van még kis időm a 336 kör-ig, és akkor megyek 4-be.
Rendben, akkor van még mit átépítenem, mire végzek talán teljesül is minden feltétel a feljutáshoz. Köszi |
Biztos vagyok benne, hogy ha 250 hektáron vagy, akkor van még előtted ország, így van, illetve lenne célpont is.
Nem minden esetben jobb a szintlépés... hiszen ha elvernek sokkal kevesebb pénzből helyre tudod állítani az országod egy 5. szintű csoportban mint fentebb. |
Van ország előttem, úgy 20 darab, abból jó ha 5 nincs szabadságon.
Tudom, hogy piaci információkat nem szabad kiadni, de annyi talán belefér, hogy a piac terén sem épp megfelelő számomra ez a csoport, így jobbnak látom feljutni, csak azt nem tudtam, hogy rendben leszek-e így. |
Részben a témához kapcsolódik:
Találtam egy célpontot, amit a jelenlegi felállás szerint minden téren ütök ( vari, hadi és toli is) Nem volt semmi előzmény, csak neki estem, de semmi reakció. Nem ütközik szabályba, ha lopom, elszedem a földjét és még a varázslóimat sem hagyom pihenni? Ez nem meríti ki a 'törlésig ütés' fogalmát? Mert akkor maradok még :) Mondjuk ha már alám kerül, nem lesz érdekes ő sem. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:20. |