Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Varázslatok szabadság alatt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4696)

Merengő 07-21-2012 19:04

Varázslatok szabadság alatt

Hodito ertesito nobody@hodito.hu

19:42 (1 perce)

címzett: saját magam
HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: nem sikerült a varázslat. Védelem, 2. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve.

elkértem egyik ismerősömtől egy anarchos országot, hogy tudjak elolvasni néhány fórumos üzenetet. ez volt kb. 7kor. bent voltam 10 percet visszatettem szabira. leellenőriztem, hogy biztosan leszabizott e az ország, nem akartam, hogy elöl maradjon felügyelet nélkül.. erre kapja az értesítőt, hogy a ht milyen varázslatokat tett fel. ez hogyan lehetséges? az ország már szabin volt körváltás előtt.. elég kellemetlen tud lenni, ha vissza hozza az országot játszani akar és a készültsége meg a béka.. alatt..

állítása szerint többször is előfordult már ezzel az országával ilyen..

róla lenne szó: Bajban vagy! (#483652)

Ati 07-21-2012 19:06

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298338)
Hodito ertesito nobody@hodito.hu

19:42 (1 perce)

címzett: saját magam
HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: nem sikerült a varázslat. Védelem, 2. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve.

elkértem egyik ismerősömtől egy anarchos országot, hogy tudjak elolvasni néhány fórumos üzenetet. ez volt kb. 7kor. bent voltam 10 percet visszatettem szabira. leellenőriztem, hogy biztosan leszabizott e az ország, nem akartam, hogy elöl maradjon felügyelet nélkül.. erre kapja az értesítőt, hogy a ht milyen varázslatokat tett fel. ez hogyan lehetséges? az ország már szabin volt körváltás előtt.. elég kellemetlen tud lenni, ha vissza hozza az országot játszani akar és a készültsége meg a béka.. alatt..

állítása szerint többször is előfordult már ezzel az országával ilyen..

róla lenne szó: Bajban vagy! (#483652)

Ez nem hiba, ez a helyes működés. Az adott körben fel tudtad volna tenni a varázslatokat, ezért a helytartó megteszi azt, amire be van állítva. Ha nem szeretnéd, hogy feltegye, akkor az ilyen rövid benézésekre ki kell kapcsolni a varázslatok felrakását.

Merengő 07-21-2012 19:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 298339)
Ez nem hiba, ez a helyes működés. Az adott körben fel tudtad volna tenni a varázslatokat, ezért a helytartó megteszi azt, amire be van állítva. Ha nem szeretnéd, hogy feltegye, akkor az ilyen rövid benézésekre ki kell kapcsolni a varázslatok felrakását.

ez elég nagy hülyeség így.. akkor ha belépek és elbontom az összes barakom az leszabizok az egységet ki fogja rakni piacra?

Pool 07-21-2012 19:59

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298341)
ez elég nagy hülyeség így.. akkor ha belépek és elbontom az összes barakom az leszabizok az egységet ki fogja rakni piacra?

sztem igen...

Ati 07-21-2012 20:05

Quote:

Ha van lehetőséged piacra lépni, akkor igen. Azt csinálja, amit Te magad is meg tudtál volna csinálni az adott körben.

Hex 07-21-2012 21:32

ha rövid időre veszel elő orit, a ht-ét mindig ki kell kapcsolni :D

Dave 07-22-2012 06:55

Quote:

Mázlista lennél ha kitenné... én már már a héten többször szívtam meg, hogy a HT nem pakolt ki piacra, és nem tudom mi akadálya volt neki...

Hex 07-22-2012 07:19

Quote:

szerintem egy barakkot kell hagyni, hogy kirakja és ezt az egész dolgot a szabi utáni első kv-nál csinálja meg, a többinél már nem

Pool 07-22-2012 07:24

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 298347)
Mázlista lennél ha kitenné... én már már a héten többször szívtam meg, hogy a HT nem pakolt ki piacra, és nem tudom mi akadálya volt neki...

rosszul volt beállítva
ennyi...

Dave 07-22-2012 07:55

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 298349)
rosszul volt beállítva
ennyi...

Nem volt rosszul beállítva

All times are GMT +1. The time now is 07:06.