![]() |
Új ötletek fórum
Sziasztok, miért van az, hogy itt tudok új témát indítani, de ahol az új ötleteket kellene felvetni , ott nem tudok. Ha meg egy meglévőbe írok valamit, akkor azért meg figyelmeztetést kapok...
Így akkor mi van? Ennyit az új ötletekről? Kicsit azért röhelyes... Ha valaki tudja a megoldást, akkor segítsen !!! |
Quote:
A fórum ismeretei közé tartozik az is, hogy a megbeszélések között kifejezetten allergiás vagyok arra, ha totál oda nem illő hozzászólásokat ír valaki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehetne észrevételem? |
Quote:
|
Quote:
De mondd el, hogy mikor lehet majd felvetnem új ötletet? mi kell hozzá, csak van valami követelmény. Én nem látok leírva ilyen számokat. Kérlek add meg az elérési útvonalt. Áttanulmányozom, teljesítem a feltételeket szívesen! |
Új javaslat felvetésének feltételei itt olvashatók: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=12
|
Quote:
Ezért a mai naptól a Fejlesztések témában új felvetést csak az a fórumtag tehet, aki már legalább 30 napja tagja a fórumnak, legalább 50 beírása van a fórumon, és hírneve nincs mínuszban. van 63 beírásom, és kb a második naptól tagja vagyok a fórumnak... A hírnévvel kapcsolatban ennyit találtam: 1 üzenetét összesen 2 alkalommal jelölték tetszőnek Dave népszerű üzenetei Dave népszerűtlen üzenetei Ezek alapján megnézem mi a helyzet az új javaslatok menüpontban :) |
nem megy...
Nincs Ok: Offtopic 2012-07-20 06:12 Ati által 10 / 2012-09-18 06:12 Tehát ezek szerint 09-18 után tudok majd új témát indítani??? |
All times are GMT +1. The time now is 05:46. |