![]() |
kérdés országok összekapcsolásáról
Helló!
Nem tudom, jó helyre írom-e a kérdést, szóval bocs, ha nem. Arról lenne szó, hogy akarok regelni egy új országot az 5. szinten, de a 4. szinten levő szabadságon van, s nem tudok belépni, hogy összekapcsolhassam, csak 2 nap múlva. Lehet-e gond ebből? |
Quote:
Ha most még nem tudsz szabiról visszajönni, akkor arra kérlek, hogy az új országot csak akkor indítsd el, amikor a meglévővel vissza tudsz jönni, és rögtön meg tudod csinálni az összekapcsolást. Kivétel természetesen, ha az új országot az anarchista csoportba regisztrálod -- ott nem kötelező az összekapcsolás, így ott ráér később. Célszerűnek ott is célszerű. |
Sziasztok!
Miért van az, hogy van egy olyan országom, amelyiket nem tudok lekapcsolni? anarhista csoportban van, VIP. De van másik anarhos vipes orim, amit enged lekapcsolni. És nem az a fő ori... az a legalsó anarhista ori a sorrendben, és pont le kéne szedni, hogy a normálosokat tudjam kedvezménnyle vipelni.. van még valamilyen korlátozás, ami nincs a súgóban? |
Quote:
|
Quote:
Dave ha lejáratod a vipet róla, akkor lefogod tudni kapcsolni :) |
Quote:
|
Előbb telik el az egy év, mint ahogy a vip lejárna...
Valószínűleg az lesz, hogy eladom magamnak és kész... Így legalább a normálos orikra megy a vip, nem a szabis anarhosokra köszi a tippeket! |
Az ország átadásá alapból csak anarchista csoportos országoknak ajánlja fel? mert a normálosban nem látom, hogy hol lehetne ezt intézni... előbb meg akartam nézni, hogy milyen feltételek kellenek. De akkor nem látom meg, amíg vissza nem hozom szabiról??
|
Quote:
|
Amúgy szeirntem az egy éves folyamatos összekapcsolás is megvan...
amikor eladtam az orijaim nagy részét akkor már össze voltak kapcsolva az országaim, és annak már vagy 3 éve... szóval abszolút nem értem. esetleg még arra tudok gondolni, hogy sokáig voltam mélyszabin. Az ha kiesik, akkor lehet, hogy nincs meg az egy év folytonos... |
All times are GMT +1. The time now is 01:36. |