![]() |
MNT, hazatérő sereg, hektároktól megszabadulás, hadüzenet
Hali,
Nem tudom, tudnátok-e segíteni pár kérdésben, amikre nem találtam választ a súgóban: 1.Az egyik az MNT. Ha MNT-t kötök egy országgal, az adott ország szövetségeseit ez nem kötelezi semmire? Tehát mind varázsolni, lopni, mind támadni is tudnak? 2.A hazatérő sereg, vagy a támadó sereg érkezik be előbb, ha ugyanabban a körben érnek egy országba? Mikor érkezik be a szövetséges védelem? 3.Lehet-e fölösleges hektároktól megszabadulni, vagy csak úgy, ha kiprovokálom, hogy foglaljanak tőlem? Szövetségesnek engedhetem-e, hogy foglaljon tőlem, vagy az is csalásnak minősül? 4. Ha hadüzenetet küldök és az ellenfél (akinek küldtem a hadüzit) megtámad a felkészülési idő alatt, csak akkor támadhatok vissza, ha már beért a támadása, vagy akkor is, ha még több körre van tőlem a felém tartó hadserege? Ha megtámad egy ország, és még azelőtt hadat üzenek neki, hogy beérne hozzám a támadó serege, a felkészülési idő megszűnik? Egyből támadhatom vissza hadüzenet bónusszal? Előre is köszi a segítséget, és sorry, hogy ilyen hosszú lett :o |
Kérlek, hogy legközelebb a téma címéből derüljön ki, hogy miről szól a kérdésed. Most átírtam. Köszi.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ki lehet provokálni másokból, hogy földeljenek le, de amúgy alapvetően csak úgy sereget beengedni is necces, hogy szabályos-e. Szerintem ezt inkább felejtsd el. Jobb úgy. Quote:
|
Quote:
|
Ami kimaradt:
"Ne feledd, hogy a Hódító egy körökre osztott játék, a csaták minden körben egyszer történnek meg, így nem meglepő, ha egy másodperc alatt több katonai támadás is ér! Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő: * Szövetségi segítő seregek megérkezése * Csata * Szövetségi segítő seregek távozása * Kint levő seregek hazaérkezése Ne feledd tehát, hogy ha bármi miatt van távol sereged, és az ugyanabban a körben érkezik vissza, amikor megtámadnak, akkor sereged minden esetben a csata után érkezik csak meg!" (Háború súgó) |
Dus, nagyon köszi a válaszokat!
|
A hadüzenet részt nem teljesen értettem, de azért pontosítok:
Ha a hadüzenet küldése után támadod a küldőt, akkor azonnal vége a felkészülési időnek. Ha sereget küldött, és UTÁNA a hadüzenetet, akkor a beérkező seregre még nem vonatkozik a hadüzenet plusza, mivel az még a hadüzenet küldése előtt lett indítva. |
Quote:
|
Ami kimaradt
3.Lehet-e fölösleges hektároktól megszabadulni Igen. Szintlépéskor |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:34. |