![]() |
Kedvezményes fedezés
Nem értem, hogy miért csak 133 kedvezményesen fedezhető területem van. A-ban értékelhetően szerintem csak ezt a klánütést lehet számolni. Az 1644 hektárt jelentett nekem. Ez alapból 411hektárt jelent.
Tehát kb -270-ról kellett induljak A-ban, hogy most ilyen legyen az eredmény. Ez azt jelenti, hogy A-ig kb 1080 hektárt kellett volna leütni rólam, amit utána max csak visszafedezhettem. Hogy őszinte legyek, nem emlékszem, hogy ilyen nehéz lett volna feljutnom, tehát ez nekem nagyon sántít valahol. Ati, megtennéd, hogy megnézed? ...mert a földön nem Alien... (#252625) Előre is köszönöm. |
Quote:
Mennyi kedvezményesed volt előtte? Mert 2400 hekiig nem számolja csak az e felett ütött után számolja... Bár, kb rászámoltam,h mennyin vagy, 270 heki jött ki kedvezményesre az 1600 hekis ütéssel kb, akkor csak 400-600 hekit kellett veszítened... Csak nagy vonalakban számoltam... |
Quote:
(*) 171 hektár kedvezményes felfedezési lehetőséged van. 1758 hekin :) szóval nem hiszem, hogy 2400 hekiig ne számolná |
Quote:
Elhasználtad a korábbi szinteken szerzett kedvezményes fedezésed? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ettől fentebb nem voltál amúgy A-ban? klánba ki-be lépkedéssel nem buktál földet? )(Gondolom az nem csökkenti a kedvezményest) Mert ez alapján tényleg nem jó vmi, mert olyan 1600-1700-nak kellene lennie...:eek: |
Quote:
Viszont akkor ha lekapunk 500-at belőle, akkor is csak 125-tel kevesebb. Ezek szerint is 500hektárt kellett rólam leütni hozzá, és még ezt is sokallom. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |