Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   hadisarc (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4629)

ZorN 10-18-2011 06:55

hadisarc

Sziasztok!

http://forum.hodito.hu/showthread.ph...light=hadisarc

Olyan kérdésem lenne, hogy ha én támadok valakit, és ő teljesen átépíti magát, hogy vissza tudjon támadni, akár többször is, ezek után oda vissza mennek a támadások, megkérdezem tőle, hogy ez miért jó? akkor azt írja, hogy ha adok neki 70milliót pénzben vagy tekercsben akkor abbahagyja.

Ez kimeríti a hadisarc fogalmát és törléssel jár vagy sem?

Válaszotokat köszönöm :)

Ati 10-18-2011 08:07

Quote:

Originally Posted by ZorN (Post 293445)
Sziasztok!

http://forum.hodito.hu/showthread.ph...light=hadisarc

Olyan kérdésem lenne, hogy ha én támadok valakit, és ő teljesen átépíti magát, hogy vissza tudjon támadni, akár többször is, ezek után oda vissza mennek a támadások, megkérdezem tőle, hogy ez miért jó? akkor azt írja, hogy ha adok neki 70milliót pénzben vagy tekercsben akkor abbahagyja.

Ez kimeríti a hadisarc fogalmát és törléssel jár vagy sem?

Válaszotokat köszönöm :)

Ez kimeríti.

A konkrét eset azonban, amikor csak Te támadsz valakit, és megírja, hogy csak eddig már 70 milliós kárt okoztál, semmiképp.

Nem lehet hadisarcról beszélni olyan esetben, amikor Te támadod az ellenfelet, és nem ő Téged.

ZorN 10-18-2011 08:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293449)
Ez kimeríti.

A konkrét eset azonban, amikor csak Te támadsz valakit, és megírja, hogy csak eddig már 70 milliós kárt okoztál, semmiképp.

Nem lehet hadisarcról beszélni olyan esetben, amikor Te támadod az ellenfelet, és nem ő Téged.

Én megtámadtam, ő átépítette magát, és elkezdett támadni, innentől oda vissza támadások mentek (véleményem szerint értelmetlenül, mert mindkettőnknek káros volt :)).

Ekkor ráírtam, és ő nem azt írta, hogy 70millió, hanem:
*************" (lehet ide ezt nem másolhattam be, jelezd kérlek és törlöm).

Itt nem azt írja, hogy 70milliós kárt okoztam, hanem azt, hogy 70 milliót kér, és abbahagyja.

Ati 10-18-2011 08:46

Az üzenetben nem szerepelt, hogy KÉR 70 milliót, ezt Te képzeled bele valami miatt.

A történet úgy kerek, ha az üzenet jelentésekori állapotokat megnézzük. E szerint az "elkezdett támadni" az egy (1) darab sikertelen akciót jelentett ellened, talán gömbözési kísérlet volt, vagy lehet, hogy hadilag próbált meg átjutni sikertelenül, már nem emlékszem pontosan. Eközben Te tucatnyi támadást intéztél már ellene.

Na most ezt lehet úgy értelmezni, hogy ha adsz neki 70 milliót, akkor abbahagyja a folytonos gömbözési kísérleteket, de komolyan hadisarcról beszélünk vajon így? Nagyon nem.

Odin 10-18-2011 08:47

Ezek alapján, nem lehet hozzászólni.
Most akkor ki támadott kit?
Ha Ati látja, hogy csak Te támadsz ZorN, akkor minek írogatsz ilyeneket?

Ati 10-18-2011 08:51

Abban az egyben igazat adok, hogy LEHET, hogy az üzenet félreérthető. 600 oldalas üzenet, mesébe foglalva, valóban nehezen kihámozható belőle a lényeg.

A tény viszont az, hogy egy darab sikertelen akciója volt ellened, miközben Te folyamatosan támadtad.

Ez alapján ő joggal jelenthetne Téged. Nem fordítva.

Princ 10-18-2011 08:55

Én azt nem értem, miért akkor kellene békét kötni, amikor a másik végre átépült. Mi az hogy nincs értelme? Meg hogy mire jó. Akkor kezdődne az igazi játék, nem?

ZorN 10-18-2011 09:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293452)
Az üzenetben nem szerepelt, hogy KÉR 70 milliót, ezt Te képzeled bele valami miatt.

A történet úgy kerek, ha az üzenet jelentésekori állapotokat megnézzük. E szerint az "elkezdett támadni" az egy (1) darab sikertelen akciót jelentett ellened, talán gömbözési kísérlet volt, vagy lehet, hogy hadilag próbált meg átjutni sikertelenül, már nem emlékszem pontosan. Eközben Te tucatnyi támadást intéztél már ellene.

Na most ezt lehet úgy értelmezni, hogy ha adsz neki 70 milliót, akkor abbahagyja a folytonos gömbözési kísérleteket, de komolyan hadisarcról beszélünk vajon így? Nagyon nem.

Nem értem, hiszen több mészárja is bejött hozzám, és csak utána írtam neki, és arra jött ez a válasza :)
de mint írtam, ha te ezt nem így látod, akkor elfogadom az ítéleted, és játszom tovább :)

Köszönöm az eddigi válaszaidat is

Odin 10-18-2011 09:02

Abszolút igaz!
Folyamatosan támadnak valakit, az átépül és visszatámad, és akkor elkezdünk sírni???
Ugyan már...

Lord Belward 10-18-2011 09:03

ZorN most te azért vagy felháborodva, mert az ellent megtámadtad majd ő rádépült? Hát ez gond.. :)

Mi lesz ha 2B-ben szendvicsbe fog egy szövi, és "adjneki"? Szaladsz majd adminhoz hogy jajj támadnak?

Ez a játék arról szól, hogy harcoltok, egy harcban, minden oldalnak van vesztesége, de ahogy Ati írásából kihámozhattuk, szó sincs hadisarcról, vagy arról hogy "aggyá pénzt s nem támadlak" mert nem támadott. Gondolom kifakadt, hogy te támadod, és miért. Gondolom én diplomatikus úton akarta megkérdezni, hogy mit szeretnél. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:42.