![]() |
Egy közösraktáros korrekció...
Gondolom mindenki észrevette, hogy ha a klánrakiba berakni szeretne, akkor beírja a számot hogy mennyit, miből, és lenyomja az entert és nem kell a "Betesz" gombra kattintani, mégis megtörténik a tranzakció. Kivételnél ez nem működik, ott csak frissül az oldal és elvesznek a beírt számok, valamint a tranzakció sem megy végbe. Ott csak kattintással működik.
Ez szándékosan van így, és ha igen milyen megfontolásból, vagy pedig csak egy kis bug amit akkor jó lenne kijavítani? |
Quote:
mivel mindkét mezőbe irhatsz egyszerre, így sztem alapból ez csak a beteszre müködik, bárhova is irsz. ha midnkét mezőbe irsz akkor be fog tenni. |
Quote:
felmerült már, hogy a két gomb helyett legyen egy, ami mindkét funkciót ellátja, de egyelőre nem igazán prioritás. |
Köszönöm a felvilágosítást :)
|
Különben ide egy ötlet lenne hogy utalni lehetne mindent klán társnak úgy,h ogy utalás, olyasmi mitn a karaván cska nem tleen időbe meg nem kopna. Igy aztán nem arról lenne szó, hogy ki a gyors klikkelő.
Különben már ha a karavánról szó esett akkor. Mondjuk furcsa, hogy milyen gyorsan jut el az áru milyne messzire a pontlistán. Ez ellentmond a karaván müködésével. |
Quote:
Szóval elég sok klán azért tart nagy rakit, hogy gyorsan át tudja utalni a zsét... Szóval fizessenek csak, és F5-r-ezzenek csak :D |
Half: ez hogy jött ide? én csak a gombok működését akartam tisztázni itt semmi többet, mellesleg ez szerintemnem jó ötlet. dolgozzunk csak azért... ennyi erővel én meg tekivédelmet kérek az orkomra. :rolleyes: :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |