Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Kattinthato piaci aru + klanraki (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4588)

Remedy 07-13-2011 14:02

Kattinthato piaci aru + klanraki

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289287)
Egy extra otlet klanrakihoz:

A kapacitas is mutathatna a betesz oszlopra. ( ha ures es epp annyit akarok betenni, mint ami elfer)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289287)
Ez azert is jo lenne, mert ugy tele tudnank rakni a raktarat ket kattintassal, hogy elobb kiveszem ami bennvan, utana berakom a kapacitast, es maris tele van.

A piachoz egy masik otlet, ha az epp kinnlevo mennyiseget szeretnem felvenni:

Az "Ahmednél most van" oszlop kattintasra beirodhatna a "Mennyit veszel" mezobe.

Ezt gondoltam athozom ide, a masik helyen ugytunik elkallodott.

Szerintem remek kiegeszites lenne az eddigiekhez.

J.Ati 07-17-2011 14:49

Piachoz még egy ötlet.
Rákattintok, pl. a nálam levő fegyverre, akkor lent az eladásnál automatikusan válassza ki a fegyvert.

vityu 07-17-2011 21:57

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 290397)
Piachoz még egy ötlet.
Rákattintok, pl. a nálam levő fegyverre, akkor lent az eladásnál automatikusan válassza ki a fegyvert.

vagy akár lehetne gondolatolvasó, és akkor kattintani se kellene.

Alap felvetésre: én örülök, hogy nincs ilyen, mert nem kell túl sokat számolgatnom a mindennapokban, és szeretem fejben számolgatni az ilyen helyzeteket, és legalább kicsit megmozgatja az agyamat.

Persze mindenki más, lehet másokat idegesít, hogy fejben el kell végezni egy kivonást.

Remedy 07-17-2011 22:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290408)

Alap felvetésre: én örülök, hogy nincs ilyen, mert nem kell túl sokat számolgatnom a mindennapokban, és szeretem fejben számolgatni az ilyen helyzeteket, és legalább kicsit megmozgatja az agyamat.

Persze mindenki más, lehet másokat idegesít, hogy fejben el kell végezni egy kivonást.

Koszonjuk a konstruktiv hozzaszolast, ehhez annyit tennek hozza, hogy ha ez megvalosul, teljesen ugyanugy tudsz fejben szamolni majd, mint eddig. Ha mindezek ellenere megis a modositast hasznalnad, arra nem a hod tehet majd, hanem a sajat lustasagod.

vityu 07-17-2011 22:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 290409)
Koszonjuk a konstruktiv hozzaszolast

Miért érzek ebben néminemű iróniát? :eek:

J.Ati 07-18-2011 19:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290408)

Mostanában kicsit gyakrabban nézek be telefonról, és a klánrakis megoldás is sokat segít, hogy gyorsabban végezzek.
Ezek a bővítések számomra ezt a célt szolgálják.

All times are GMT +1. The time now is 18:37.