![]() |
Helytartó - szabad barakkhely fenntartása
Sziasztok.
barakhely 6000 bent lévő egység 2000 azt szeretném, hogy folyamatosan képezzen a helytartó íjászt a szabad barakhelyekre, ez ment is másfél napig, de amint bertam: 600 barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez, nem képezte tovább az íjászokat a ht. pedig még 4000 szabad hely van/volt. a 600at átírtam nullára, és megint elkezte képezni az íjjat a helytartó. pár körrel később beírtam, hogy 700 helyet tartson fent, és azóta sem képez. edig nem használtam ezt a funkciót.. mellékesen annyi, hogy be van állítva, hogy egyszerre képezhető íjász az 1000. de eddig a max ami képzésen volt az 200 volt ezért nem állthatott le a ht. Ati ha érdekel és szeretnéd, tudom reprodukálni a történteket most kivettem mindent, legalább a képzésem mennyen addig. (fegyver is volt bent mindig elegendő a katona/íjász képzéshez) |
Katonát képzel mellette? A katonaképzést is állítsd be, különben nem lesz miből íjászt képezni. A katonának fenntartott hely azt jelenti, hogy annyit NEM fog továbbképezni, csak az a fölöttieket, annyit megtart sima katonának. Szerintem ez nem hiba, csak félreérted a működését.
|
Quote:
|
Quote:
Ha legyilkolják a varázslóidat, akkor nem kell sima katonát képezned első körben, majd azokat továbbképezni, hanem már rögtön indul a továbbképzés. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
logikátlannak tartom a helytartó ezen funkcióját sokkal nagyobb segítség lenne, ha 600 barakhelyre nem képezne íjászt ha bejelölném. így meghatároznám mennyi idő után áljon le a ht, és így ténylegesen értelmet nyerne a xxx barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:23. |